Versengés és viszály
Kártyalapok

Versengés és viszály

Versengés és viszály vár reád

A közeljövőben lehetséges, hogy (még több) veszekedés, viszály és versengés vár rád. Ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akik képtelenek nyugton maradni, és minden alkalmat megragadnak, hogy a saját pozíciójukat a Te rovásodra (is) javítsák.

Barátságok, kapcsolatok terhelten

Vagy olyan kapcsolatban ragadtál benne, ahol semmi sem jó nektek, de egyikőtök sem változtat, inkább egymást marjátok. Ne csodálkozz, ha állandóvá válik a feszültség, és végeláthatatlan viták és sértődések sorozata az élet vele, velük!

Versengés és viszály
Versengés és viszály

A versenyhez, veszekedéshez, viszályhoz legalább két fél kell. Rajtad is múlik!

Azt üzenik az angyalok, hogy hamarabb, mint gondolnád bekövetkezhet az, amit már egy ideje remélsz.

Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. Használj pozitív megerősítéseket és imádkozz gyakran, hogy szellemed emelkedett maradjon. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen pozitív élő példa lehess, hogy segíthess másoknak is.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Ne aggódj a hogyan miatt: az IstenNő időben eléd fogja tárni. Figyelj oda, ne vedd át a negatívitást más emberek félelmeiből, hiszen az Égiek támogatni kívánják a spirituális képességeidet.

Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a terveid manifesztálódnak.

Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi szalmaszálban ott az egész boglya. Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.