Vasárnapi Pegazus üzenet Neked
Angyalmágia,  Pegazusblog

Vasárnapi Pegazus üzenet Neked

Folytasd a megkezdett tanulmányaidat

Az angyalok kifejezetten ajánlják, hogy folytasd spirituális és földi tanulmányaidat, mert az így nyert tudás és tapasztalat segít majd megvalósítani életcélodat, amiért a Földre érkeztél. Sose aggodalmaskodj, miből teremted elő az anyagiakat a tanulmányaidhoz!

Lehet, hogy úgy véled, elvégezted az iskoláidat, ám gondold végig, mi az, amit csak elkezdtél tanulni, de sosem fejeztél be!

Vasárnapi Pegazus üzenet Neked
Vasárnapi Pegazus üzenet Neked

Az Égiek megadják a lehetőséget a folytatásra

Kérd az Égieket, hogy teremtsék meg a lehetőséget a folytatáshoz. Megnyugodhatsz, mert az IstenNő megsegít. Angyalt vagy pegazust küld, hogy sikerrel járj. Ha befejezed a tanulmányaidat, az hatalmas eredményeket hoz számodra. Az Égiek pedig megsegítenek, hogy megvalósíthasd az életcélodat! Az őrangyalod azt üzeni, hogy ezen a héten bekövetkezhet az, amit már egy ideje tervezel.

Te is a legjobbat érdemled!

Az IstenNő mindenkinek jólétet és bőséget akar. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen védelmet és vezettetést kapj az IstenNőtől. Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet. Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Lassíts, és legyél hálás, hiszen az angyalok segíteni akarnak energiatesteid megtisztításában. Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a szándékaid manifesztálódnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Tedd magadévá a mai nap angyali megerősítését: Az angyalok IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.