Váratlan lehetőségek és bőség - Pegazus Üzenet Steve A. Roberts alkotása
Angyalmágia,  Pegazusblog

Váratlan lehetőségek és bőség – Pegazus Üzenet

Váratlan lehetőségek és bőség áradhat feléd, ha végre félreteszed a kishitűséged.

A pegazusodat azért kapod, hogy elröpítsen a szegény jelenből a bőséggel teli jelenbe!

Aki sokszor kishitű magával kapcsolatban, az eltaszítja magától a bőséget, pedig mindenki a legjobbat érdemelné. Pedig ha kéri, az angyaloktól egy erős és gyors hátast kaphat, ami olyan változásokat is lehetővé tesz, amit önmagadtól lehetetlennek tartottál. A pegazus energiák elérhetők az angyalmágián belül.

Váratlan lehetőségek és bőség - Pegazus Üzenet  Steve A. Roberts alkotása
Váratlan lehetőségek és bőség – Pegazus Üzenet
Steve A. Roberts alkotása

(Kép forrása: Steve A, Roberts)

Állj ma meg néhány percre, tárd ki a karod, és érezd, hogy mindaz a jó áramlik hozzád, amire vágysz, sőt még több is!

Az Égiek azt üzenik ma neked, hogy minél több boldog gondolatot küldesz az IstenNő felé, annál több boldog tapasztalás érkezik hozzád. Miért állnál ennek az útjába negatív gondolatokkal? Az IstenNő megsegít! A mai nap rezgése felerősíti a bőség rezgésének áramlását az Univerzum összes élőlénye felé.

Az angyalok azt üzenik ma neked, hogy legyél nyitott a váratlan lehetőségekre, hiszen mindenben támogatást kapsz, ami hozzájárul az életcélodhoz.

Ez lehet egy munka, családalapítás vagy akár lelki fejlődés is.

(Fabrizio Ruggeri: Merkúr Pegazus hátán)

Adj parancsot a pegazusodnak, hogy vigyen sebesen az utadon, és kérd az Égieket, hogy nyissák fel a szemed, hogy merre kell menned. Az Égiek is arra bíztatnak, hogy beszélj nyíltan és őszintén az érzéseidről! Ez a kérés nem csak a szerelmi életedre vonatkozik, hiszen minden életterületen fontos az, hogy felismerd és kikommunikáld a benned lévő érzelmeket.