Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!
Angyalmágia,  Önismeret

Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Képzeld el, hogy tiszta kék égre bámulsz. Most lásd, ahogy a négy arkangyal megjelenik és mindegyik int feléd. Melyikük szólít meg Téged?

Válassz egy angyalt, aki leginkább Neked szól!

Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!
Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Az arkangyalok üzenete Számodra

1. Ha az arany páncélos arkangyalt választod:

Természetes tehetséged van az összetett gondolatok és helyzetek visszafejtéséhez. Mélyen belül nagyszerű erőtartalékkal bírsz ahhoz, hogy világos döntéseket hozz, és erős az intuíciód. Természetes látnok vagy.

2. Ha az arany szárnyú arkangyalt választod:

Természetes tehetséged van a kommunikációhoz. Erős interperszonális készségeid vannak, amelyek révén kiváló béketeremtő, vagy “hibaelhárítónak” emberként élsz a mindennapokban. Az emberek jobban együtt dolgoznak az jelenlétedben. Természetes tanácsadó vagy.

3. Ha a vörös páncélú arkangyalt választod:

Természetes tehetséged van az önkifejezéshez. Valahogy mindig megtalálod a megfelelő szavakat, hogy kifejezd, hogyan érzed magad, és ezért más emberek is könnyedén kapcsolódhatnak hozzád, még akkor is, ha nem ismered őket. Természetes művész vagy.

4. Ha a jobb szélső arkangyalt választod:

Természetes tehetséged van arra, hogy nagy mennyiségű információt tárolj tudatos és tudattalan elmédben. Emiatt gyakran szétszórtnak tűnsz, és tele vagy határtalan kreatív lehetőségekkel. Természetesen filozófus vagy.

Tudtad, hogy most már androidos mobilon is eléred az aureion.hu-t? Telepítsd az alkalmazást innen: Aureion alkalmazás, hogy azonnal értesülj a legfrissebb angyali üzenetekről!