Unikornis energia 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség
Pegazus mágia,  Pegazusok

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21.

Tavaszi napéjegyenlőség: a legősibb ünnepeink egyike

A tavaszi napéjegyenlőség az őskori földművelés kezdete óta az ó- és az új év választóvonala. Ahogy a téli napforduló a Fény Újjászületése (Kara-csún a Sötétség Fordulója, a Karácsony szavunk eredeti formája), úgy a tavaszi napéjegyenlőség a valódi újév.

Ez az az nap, amikor az unikornisok energiája szétárad a világban, elhozva a termékenységet az egész Természetnek. Ősidők óta a tavaszi napéjegyenlőség idején ünnepeljük a természet újjászületését, a teremtő erők megújulását és az Élet győzelmét.

Pegazusos napkelte

Figyeljük meg, hogy 2017. március 21-én a Pegazus csillagkép alatt kelt fel a Nap! A pegazusok, a pegazus energia jelenléte még nagyobb erőre kap ezáltal.

Pegazus csillagkép 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség
Pegazus csillagkép 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség

(Kép forrása)

Miért különleges 2017.03.21.?

2017 különleges abból a szempontból is, hogy idén a csillagászati fordulópont március 20-ra esett, tehát két napos az ünnep – mivel hagyományosa 03.21-én ünnepeljük meg a tavaszi napéjegyenlőséget. Ekkor a központi fényforrásunk a Nap, pontosan az égi egyenlítőn tartózkodik és a nappal ugyanolyan hosszú, mint az éjszaka.

A tavasz megújulás, újjászületést, megfiatalodást, új ötletek megfoganását, barátságokat, szerelmi egyesülést, szórakozást, alkotókedvet, kommunikációt hoz magával. A tavasz mágiáját a gyógyításra, megtisztításra, a lelki élet dolgaira, a számlák kifizetésére, teremtésre, az energiáink megújítására, a termékenységre használhatjuk.

Mi várható a tavaszi napéjegyenlőség során?

Március 20-21-én a tavaszi napéjegyenlőség fénykapuján keresztül új isteni életesszenciák érkeznek hozzánk, hogy energiájuk és erejük által a bennünk lévő élet kibontakozzon. Nagy erejű felemelkedési energiahullám indul el, amelyet az elmúlt időszak erőteljes tisztítási és áthangolási folyamata készített elő. Az új kezdet és az erők megújításának napja ez, a téli napforduló fényfogantatásakor, a Földre érkezett új fény magok életre kelnek és a felszínre törnek.

Az első három hónap az Áramlás időszaka volt – most ez kiegészül a termékenységgel is. A terveink szárba szökkennek, a lehetőségeink kitárulkoznak, és jelentős növekedést tapasztalhatunk bőség terén.

Az unikornis energiák lehívása

Az egyszarvúak rendkívül hasonlóak a pegazusokhoz, az energiájuk mégis alapvetően más: míg a pegazusok az egyéneknek segítenek a továbbjutásban, addig az unikornisok az életközösségeket segítik a fejlődésben. Éppen emiatt unikornis energiákat elsősorban nem személyes célra kérünk, sokkal inkább csoportoknak.

Unikornis energia 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség
Unikornis energia 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség

(Kép forrása)

Kinek hívhatunk le unikornis energiát?

Elsősorban családunknak, baráti körünknek, de munkahelyünknek, lakóhelyünknek, vagy akár az egész nemzetnek, kontinensnek, a Földnek vagy az Univerzumnak is. Kérhetünk emberek, állatok és akár növények életközösségének is.

Hogyan hívjunk le unikornis energiát?

A pegazusokat az Égiek, az IstenNő és az angyalok bocsátják a segítségkérők rendelkezésére. Az unikornisokat az IstenNő felügyeli, és az életközösségek angyalaival dolgoznak együtt. Alapvetően független égi lovak, ám alkalmasint ezeket is szolgálatra lehet fogni az Égiek engedélyével.

Azonban mindig tartsuk szem előtt, hogy a pegazusokkal ellentétben tilos kizárólag személyes célra használni az unikornis energiát. Nem égi törvény ez, inkább egy jó tanács. Aki önző célra szánná, gondolja meg, mire képes egy erdő, ha magányos utazó téved el a mélyében…

Az egyszarvú energia lehívása tehát az Égiek segítségével, rajtuk keresztül valósul meg. Lehetőleg a természetben tartózkodjunk, de mindenképpen olyan helyen, ahol pezseg az élet (ez lehet egy kávézó, étterem vagy színház, végső megoldásként akár tömegközlekedés is).

Kérjük az IstenNőt, hogy bocsássa rendelkezésünkre az unikornisok erejét, hogy… és itt fogalmazzuk meg azt, hogy milyen életközösségnek, milyen cél eléréséért kérjük. Ne kössünk ki pontos részleteket, ahogy egy erdő sem fog szabályos élvonalak mentén növekedni. Visont legyen elég határozottan körvonalazva a cél, megadva a lényegét is.

A kérés során használhatunk bármilyen eszközt, ami lószőrből készült, hogy erősítse a kérést.

Unikornis energia 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség
Unikornis energia 2017.03.21. napkelte tavaszi napéjegyenlőség

(Kép forrása)