Angyali üzenet,  Pegazusblog

Szombati Pegazus Üzenet

Pegazusod hátán lovagolva a szíved vágyai valósággá válnak. Az Égiek arra kérnek, hogy továbbra is szilárdan tartsd a kezedben a gyeplőt, és számíts pozitív eredményekre!

Álmodj, higgy és cselekedj!

Jó hírem van! Az az élet, amelyről álmodtál, most válik valósággá számodra, ha teszel érte! Karosszékből, pláne nyafogva még senki sem ért célba. A pegazusod is csak akkor szárnyal veled, ha felülsz a nyeregbe és meghajtod! A megerősítéseid és imáid, az álmaid elképzelése és más pozitív gyakorlatok, a cselekvéssel együtt valóra váltják az álmaidat.

Őrizd meg a hited

Az Égiek most azt kérik, hogy őrizd meg a hitet. Ebben a pillanatban talán éppen azt látod, amint álmaid elemei valósággá válnak. Ezek az álmok a gondolatformából éteri formává alakulnak, utána pedig anyagi formává szilárdulnak, ha a cselekedet által becsatornázod a szellemi világból az anyagi valóságba!

Valóra váló álmok

Annak érdekében, hogy ezt az átalakulást sikeressé és teljessé tedd, szükség van a hited és imáid fenntartására. Kérd Istent és az Égieket, hogy segítsenek elengedni minden olyan félelmet, amelynek hatására esetleg megakadályozhatod a sikeredet. Tudd, hogy megérdemled ezt az új bőséget, és sok örömet fog hozni számodra és életed szereplői számára.

Megerősítés: A szívem tele van hálával és izgatottsággal, mert tudom, hogy jelenleg csodálatos emberek és helyzetek vesznek körül.

2 hozzászólás

Szólj hozzá