Haniel angyal - Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival
Angyalmágia

Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival

A szerelem olyan isteni minőség, amely a legtisztább erő a mindenségben

Az igaz szerelmet minden erővel támogatják az Égiek, ezért a szerelmi angyalmágikus varázslatot azok is elvégezhetik, akik még egyedül vannak, de nagyon vágynak egy társra, illetve azok is, akiknek már van párjuk, de erősíteni, mélyíteni szeretnék a kapcsolatukat. Egy a lényeg: a hit a szerelem erejében.

Haniel angyal - Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival
Haniel angyal – Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival

(Kép forrása)

Hogyan végezd a szerelmi angyalmágiát?

A szerelmi angyalvarázslat kellékei

  • 1 piros gyertya,
  • 1 varrótű, vagy hegyes kés, kéziolló
  • 1 szál vörös rózsa, vagy tulipán (élő, vágott, vagy akár papírból is).

Az angyalmágikus varázslat menete

  1. Keress egy helyet, ahol senki sem zavar legalább fél óráig.
  2. Fogd a kést, ollót vagy varrótűt, és karcold bele a gyertya oldalába: „Hívlak az életembe, szerelem”. Széltében vagy hosszában, ahogy kifér.
  3. Tedd a gyertyát az asztalra, gyújtsd meg, helyezd mellé a piros virágot, és állj meg vele szemben. Figyelem! Fontos, hogy mindkét lábbal érintsd a talajt, és egyenesen állj.
  4. Nézz bele a gyertya lángjába és kérd Hanielt, a siker angyalát, hogy mutasson rá azokra a lehetőségekre, amik olyan utakra visznek, ahol létre jöhet a nagy találkozás. Egy kellemes első benyomás már fél siker, hiszen a szerelem ott van a levegőben, kérdés, hogy az első szikra elegendő-e ahhoz, hogy lángra lobbanjon a mindent elemésztő tűz. Bízz Haniel erejében, kérd bátran a segítségét, és lépj bátran egy nagyot!
  5. Egy idő után azt fogod érezni, hogy a talpad és a kezeid melegedni kezdenek, és egyfajta bizsergető érzés járja át a testedet. Ha ez az érzés bekövetkezik, akkor biztos lehetsz benne, hogy kérésed eljutott Hanielhez, köszönd meg, hogy meghallgatott, és hagyd teljesen leégni a gyertyát.

Ha a kapcsolatodat szeretnéd elmélyíteni

Ha már fellobbant a láng, Anael, a Vénusz angyala vehet pártfogásába.

Anael angyal - Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival
Anael angyal – Szerelmi angyalmágia a szerelem angyalaival

(Kép forrása)

Ő az új kapcsolatok szakértője, aki lelket önt beléd, ha elbizonytalanodnál. Miben is? Hiszen egy szerelmes nő szárnyal, sugárzik… és folyton kételkedik önmagában.

Anael védő szárnyai alatt, minden porcikádból árad az érzékiség, ő a szexualitás és vonzerő angyala is. Bátran add át magad az energiáinak, magad is meg fogsz lepődni, mennyi bókot zsebelhetsz be, ha ő áll feletted.

A varázslat menete ugyanaz, csak ne Hanielhez fohászkodj, hanem Anael segítségét kérd.

Forrás: részben noiportal.hu.

Átdolgozta, javította és bővítette: Aureion