Angyali üzenet,  Pegazusblog

Szerdai Pegazus Üzenet

Találd meg az egyensúlyt az életedben a pegazusod nyergében!

Az Égiek azt kérik, hogy hozd egyensúlyba az életed, mivel az utóbbi időben kibillenni látszik. Az Égiek tudják, mennyire lefoglalnak
a hétköznapok, milyen sok mindent teszel magadért és másokért. Feladataidat szeretnék megkönnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életebe a pegazusod által. Mikor életünk felborult energiáink is megcsappan, így úgy érezzük, hogy nincs időnk semmire. Az angyalok azt szeretnék, hogy következetesen meditálj, imádkozz és mozogjál többet!

Ülj fel pegazusod hátára, fogd kezedbe a gyeplőt és a segítségével meg fogod találni az egyensúlyt munka, magánélet és kikapcsolódás között, a spiritualitásra építve.

Az Égiek tudják, hogy a pegazusod révén megtalálva az egyensúlyt teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel nagyobb, több örömmel élni a most még szürkének tűnő hétköznapokat is.

Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy ne habozz segítséget kérni az Égiektől! A pegazusod arra van, hogy segítsen a terheket cipelni. Kérj bátran egyet, hiszen erre teremtették azokat az Égiek, akik mindig veled vannak és segítenek, ha kéred!

(Kép forrása)

Szólj hozzá