Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet
Angyalmágia,  Pegazusblog

Hogyan oldd meg a problémáidat? – Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: “Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.”

Van azonban egy hírem a számodra:

A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot

Persze sokan örülnek, ha egy problémát másvalaki old meg. Olyankor kellemes megkönnyebbülést élnek át egy olyan problémával kapcsolatban, amely aggasztotta őket.

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet
Hogyan oldd meg a problémáidat? – Pegazus Üzenet

(Kép forrása)

Az Égiek azt szeretnék, ha tudnád, hogy van okod mosolyogni, mivel segítenek!

A szabad akarat azonban nem arról szól, hogy Te élvezed az élet napos oldalát, a problémákat meg oldja meg más. Az Égiek ebben nem partnerek.

Az Égiek, az IstenNő, az angyalok, a pegazusok és unikornisok, és a tündérek is segítenek – segítenek, ha Te is segítesz magadon. Ha változtatni akarsz, jobb életet, megoldást akarsz, és ehhez kéred a segítségüket, akkor tudd, már kreatív megoldáson dolgoznak. Alapvetően minden érintett számára jól oldódik meg a helyzet. Feltéve, ha Te is részese leszel a megoldásnak.

Feladatként gondolj a problémára és máris félig megoldottad

Hihetetlenül hangzik, amíg meg nem tapasztalod, mégis igaz: amíg problémának látsz valamit, az egész tudatalattid azon dolgozik, hogy elkerüld. Ez nem fog sikerülni az életfeladatod, “karmád” részét képező dolgoknál. Azokba újra és újra belefutsz, hiába menekülsz előle.

Viszont ahogy feladatként kezdesz ezen dolgokra gondolni, a tudatalattid máris a megoldáson kezd dolgozni. Lásd meg a nehézségekben a lehetőségeket, lásd a problémákat feladatokként – ez a pozitív gondolkodás.

Erő mantra a sikerért

“Visszaveszem az Erőmet, mert én irányítom az életem! Kezemben az életem, a pegazusom gyeplője, arra halad, amerre én akarom! Folyamatosan fejlődöm spirituálisan, lelkileg és testileg egyaránt. Erős vagyok, erővel bírok, győzök!”

Kérd a pegazusodat az Égiektől és hamarosan jó híreket fogsz kapni

A pegazusokat, égi lovakat munkára, az Emberek és az angyalok megsegítésére teremtette az IstenNő. Azért léteznek, hogy segítsenek, dolgozzanak, röpítsenek.

Miben kérd most a pegazusodat az Égiektől? Például egy feszült kapcsolat rendeződésére, egy váratlan pénzügyi forrásra, az otthonod szerencsés kibővítésére, egy új karrierlehetőségre. Ne erőlködj azon, hogy kitaláld, “hogyan” valósul majd meg ez a megoldás, vagy milyen formában fog megnyilvánulni.

Az az Égiek dolga. Ha a pegazusodnak kiadod a parancsot, akkor olyan utakon visz majd, amelyek eléd tárják a lehetőségeket a megoldásra. Élj a lehetőségekkel, és közben engedd meg magadnak, hogy élvezd az izgatottság és a hála érzéseit, miközben megengeded, hogy az ég segítsen neked.

Az angyalok azt üzenik ma neked, hogy életed egy fontos területén elérkezett a döntés ideje

Nagyon fontos, hogy a döntést Önvalód üzenetének, az intuíciódnak megfelelően hozd meg. Soha ne nyomd el a megérzéseidet, mindig cselekedj általuk! Azt üzenik Neked az angyalok, hogy amint biztos kézzel tartod a pegazusod gyeplőjét, csodás megtapasztalásokban lesz részed. Folytasd a megkezdett utat.