Angyali üzenet,  Pegazusblog

Pénteki Pegazus Üzenet

Pénteken, ma az Égiek azt üzenik, jó irányba indultál el!
Figyeld a jeleket, amik megerősítenek ebben. Lépj kapcsolatba a mennyei energiával, töltekezz fel vele! A feltöltekezésd szíved legmélyén kezdd el. Meglehet, mélyre kell ásnod magadban, hogy rátalálj. Mindehhez csöndes, magányos elmélkedésre lesz szükséged.

Kölcsönösen jól fogtok járni

Bízz az Égiekben és tudd, hogy ha másoknak is egyfelé vezet az útja, a találkozás meg fog történni és egymás javára szolgáltok majd!

Engedd, hogy a mennyei energia, amely a szívedből árad, megolvassza a harag és félelem jegét, s az isteni szeretet melengető sugarát árassza rád és a jelen körülményekre. Bízz abban, hogy ezek a sugarak mélyre hatolnak mindenki lelkébe, s jobbá teszik mind a te, mind pedig a társaid szívét. A pegazusod hátán ülve harmonikus megoldást találsz majd az adott helyzetre.

Energetikai nagytakarítás angyalmágiával

Ha mégis úgy éreznéd, szomorúság, félelem, kishitűség, lemondás, bánat lakozik a lelkedben, akkor alkalmazz egy egyszerű angyalmágia varázslatot.

Fogj egy papírt és írd le a bánatod és szomorúságod. Majd fogj egy másik papírt, amire írj le mindent, ami örömet okoz, amitől jobb kedved van.

Most fogd a negatívumokat felsoroló papírt, és mindent, ami rajta van, írj át az öröm-papírra, de úgy, hogy átfordítod a mondatokat pozitívra. Például a “nincs pénzem” helyett azt írd: “elegendő pénzem van”. Végül égesd el a negatív papírt, és tudd, az Égiek segítségével, pegazusod nyergében minden pozitívum valóra válhat!