Hétfői Pegazus Üzenet - Te is a legjobbat érdemled
Angyali üzenet,  Pegazusblog

Pegazusok üzenete Neked – Hétfő

Az Égiek azt üzenik, hogy kérd a mostani helyzetben a segítségüket, és ha tenni akarsz önmagadért, pegazust küldenek neked.

A pegazusod segíthet megoldani a jelenlegi problémádat, ha feladatként kezdesz gondolkozni rajta. Emlékezz, hogy soha nem késő az Égiek segítségét kérni. Ha megteszed, azonnal érezni fogod a javulást, az angyalok közreműködését és a pegazusok erejét.

Megtalálod a belső békét, új ötleteid és meglátásaid támadnak.

A pegazusod által leleményes és váratlan módon érkezik a segítség: csodákra számíthatsz.

Az Égiek azt üzenik, hogy ebben az évben bekövetkezhet az, amit már egy ideje meg akarsz valósítani.
Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárják az Égiek! A pénzügyeid magasabb szintre fognak kerülni.

Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen jobban bízni a megérzéseidben, és késlekedés nélkül tudj cselekedni.

A tetteidnek meglesz a gyümölcse.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat.
Engedd el a mérgező energiákat a saját, múltbéli félelmeidből, mert most és a jövőben minden nap biztosítva lesz a megélhetésed. Élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg a szándékaid megtörténnek. Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi szalmaszálban ott az egész boglya.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Az angyalok az IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.

Tudtad, hogy most már androidos mobilon is eléred az aureion.hu-t? Telepítsd az alkalmazást innen: Aureion alkalmazás, hogy azonnal értesülj a legfrissebb angyali üzenetekről!