Pegazus Tarot Üzenet Neked - 3 kártya
Angyali üzenet,  Pegazusblog

Pegazusok üzenete hétfőre Neked

Pegazus Tarot Üzenet Neked!

Válassz egyet a három Pegazus Tarot kártyából, hogy azonnal megtudd, mit üzennek Neked az angyalok a pegazusok által!

 

Pegazus Tarot Üzenet Neked - 3 kártya
Pegazus Tarot Üzenet Neked – 3 kártya

A három lap a következő:

Bal

Pegazusok üzenete hétfőre Neked
Pegazusok üzenete hétfőre Neked

Apró lépésenként

Apró lépések vezetnek el a nagy álmokhoz

Ez a kártyalap arról tudósít, hogy bár van egy nagy álmod, talán nem tudod, hogyan váltsd valóra. Az egyszarvúak értésedre kívánják adni, hogy ábrándod igenis megvalósulhat, amennyiben apró lépésenként közelíted meg. Tégy meg naponta valami apróságot ennek érdekében és meglásd, kívánságod hamarabb teljesül, mint gondolnád!

Szánj egy pillanatot arra, hogy elgondolkozz tervedről vagy álmodról. Képzeld el, hogy túl vagy rajta. Figyeld meg, milyen érzést kelt ez a testedben és a szívedben. Aztán kérdezd meg az angyalaidat: “Miféle lépésre van szükségem a jelen pillanatban, hogy ez valóra váljon?” Fogadj figyelemmel minden gondolatot, érzést, szót vagy képet, amely elmédbe ötlik. Amennyiben egyértelmű üzenetet kapsz a pozitív cselekvésre, ne habozz követni!
Ne feledd, hogy minden nagy álom és feladat lebontható apró lépésekre.

Tudtad, hogy most már androidos mobilon is eléred az aureion.hu-t? Telepítsd az alkalmazást innen: Aureion alkalmazás, hogy azonnal értesülj a legfrissebb angyali üzenetekről!

Közép

Pegazusok üzenete hétfőre Neked
Pegazusok üzenete hétfőre Neked

Le a stresszel!

Ne vedd át mások indulatait! Lélegezd ki magadból!

Minden porcikád csupa feszültség, amelyet környezetedtől vettél át. Tévesen azt hiszed, hogy te vagy ideges, mikor valójában ők azok. A stressz rossz hatással van rád, feldühít vagy elszomorít. Talán alvási nehézségeid is vannak. Ideje tenni valamit ellenük.

A stressz csak ront a dolgokon, ezért fontos, hogy száműzd az életedből. Szívd be mélyen a levegőt, és gondold végig, mi minden tett feszültté. Aztán fújd ki magadból mindezt. Az angyalok és az egyszarvúak elviszik majd a mennybe, ahol minden elrendeződik. Nyújtóztasd ki végtagjaidat, hadd távozzon testedből is a feszültség.

Jobb

Pegazusok üzenete hétfőre Neked
Pegazusok üzenete hétfőre Neked

Képzeld el!

Mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, ha kívánságod valóra válik?

Ha elképzeled, milyen, amikor valóra válik egy álmod, nagyobb a valószínűsége, hogy bekövetkezik. Ez a kártyalap arra kér, gondolj egy fontos kívánságodra, és képzeld el, mi történne, ha megvalósulna. Hunyd be a szemed, és érezd át, mi zsibong a tagjaidban, miközben kívánságodra gondolsz. Mit érzel: izgalmat, örömet, idegességet – vagy más egyebet? Nem bizsereg-e valamelyik testrészed? Mi mást tapasztalsz még? Mit látsz, miközben elképzeled, amint valóra válik az álmod? Miféle embereket, színeket és tárgyakat? Te magad mit csinálsz közben? Mi mást látsz ezen kívül?

Most figyelj oda belső hangjaidra. Mit hallasz? Mit gondolsz, mit jelent ez? Összpontosíts most az álmodra vonatkozó gondolataidra. Miféle ötleteid támadnak? Mi jut az eszedbe?
Ha elképzeled, hogyan válik valóra az álmod, s közben érzékeled az ezt kísérő érzéseket, gondolatokat, szavakat és képeket, közelebb jutsz a megvalósuláshoz! Ekkora az emberi képzelet hatalma. Néha hitnek hívjuk. Talán meglepődsz, mert kívánságod tökéletesebben teljesül, mint vártad. Higgy abban, hogy ez minden képzeletet felülmúl majd!

(A képek és szövegek Doreen Virtue Mágikus Unikornisok-ból származnak)

Mit érdemes tudni a pegazusokról?

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt elrőemozdító, feladatmegoldó energia.