Pegazus heti Tarot előrejelzés: Keresd az új lehetőségeket

Pegazus Tarot heti üzenete: “Keresd az új lehetőségeket!”

Pegazus heti Tarot előrejelzés: Keresd az új lehetőségeket
Pegazus heti Tarot előrejelzés: Keresd az új lehetőségeket

“A pegazusod már sebesen húzza életed szekerét. Amit elterveztél, az megvalósul. Ideje új lehetőségek után nézned!”

A világ folyamatosan változik, és az Élet nagy áramlása folyton újrarendezi a terepasztalt. Amit korábban elterveztél és nekiláttál megvalósítani, az már folyamatban van. A tegnap bezárult Angyalkapu is ebben segített.

Ne állj meg, ne dőlj hátra tétlenül!

Ahhoz, hogy sikerrel változtass az életeden pozitív irányba, keresd mindig az új lehetőségeket. Nyisd ki a szemed, vedd észre őket és élj velük! Az Égiek mindenben támogatnak, a pegazusod pedig közben sebesen halad életed kocsijával!

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt elrőemozdító, feladatmegoldó energia.

A múltheti Pegazus Tarot üzenetével összhangban az eheti üzenet lényege: az Égiek szívesen veszik, ha használod a pegazusodat, hiszen ezért küldik azokat!