Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat
Angyalmágia

Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Mikhá’él arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás

Mihály arkangyal tisztító lángja alapvető mágikus-energetikai tisztítást tesz lehetővé.

Michael arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás

Felkészülés

  1. Kerülj belső középpontod és belső egységed Isteni szeretet állapotában gyújts fehér gyertyát és mondj egy szívből jövő imát vagy fohászt. Ehhez fontos tudnod, hogyan meditálj!
  2. Rajzolj magad köré egy mágikus kört az óra járásával megegyező irányban, keleten kezdve, fénylő tűz energiából. A mágikus varázskör rajzolásának ismerete elengedhetetlen a sikerhez az angyalmágiában is.
  3. Emeld kezed a magasba és mondd el a kezdő invokációt.
A kijevi Mikhá'él arkangyal szobra. Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat
A kijevi Mikhá’él arkangyal szobra. Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Kezdő invokáció

“Mikhá’él Arkangyal, hívlak téged, szólítalak téged, jöjj el hozzám most, és hass át engem tisztító tüzed erejével. Lépj a kör belsejébe és zúdítsd rám szent tüzed fényét, hass át engem létem minden síkjában.

Isten szeretetének izzó lángja, hasson át most engem mert lelkem ezt kívánja, lángoló kardod éles pengéje vágja le a megkötő bekapcsolódásokat és karmikus kötelékeket, én most tőled ezt kérem.

Lángoló fénytested ezer sugarú ragyogása szabadítsa fel lelkem, ártó erőket oszlassa el teljesen.

Istennek szent tisztító tüze áradjon a kör egészére, Isten szeretetének izzó tisztító lángja egész testemet, lelkemet és szellememet most átjárja és mindazt mi visszatart, gátol, megköt, negatív és árnyék erők által teremtett vagy kivetített minőség, itt is most lényegüljön át, vagy térjen vissza oda ahonnan jött, erőd és hatalmad által.

Mindaz mi rossz és ártó, váljon fénnyé Isten ereje által.

Így legyen, Amen”

Az átható angyali tűz

Engedd, hogy Mikhá’él arkangyal tisztító tüze áthasson, egész fényoszlopod lángoló fénytűzben lásd égni, belép a korona csakrádon, áthatja belső-külső tereidet, és elkezdi tisztítani tested, lelked és szellemed, léted minden síkjában.

Guido Reni: Mikhá'él arkangyal legyőzi a sátánt. Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat
Guido Reni: Mikhá’él arkangyal legyőzi a sátánt. Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Tűz ereje átlényegíti a benned lévő félelmeket, a dühöt, a haragot, a gyűlöletet, a feszültséget, az egó játszmákat, a neheztelést, bánatot, a magányt, mindent, ami beárnyékol.

Engedj el magadtól minden negatív érzést, gondolatot. Ne ragaszkodj semmilyen negativításodhoz.

Lásd és érezd a tűz kék-arany színét, energiáját, ami most betölti egész lényedet. Érezd a melegséget, a lüktetést, amit a tisztítás okoz, érezd a bizsergést minden porcikádban. Mihály Arkangyal és csapata, folyamatosan tisztít most téged, felperzselnek mindent, amire már, nincs szükséged.

Engedd felszínre tudatalattidban szunnyadó összes félelmedet, fájdalmadat. Engedd, hogy a tűz energiája, mindenhova eljusson. Most már az egész tested, Mihály Arkangyal tisztító tűzében ég.

Kérés Mikhá’él arkangyalhoz

Kérd Mikhá’él Arkangyalt, hogy hasson át erejével léted minden síkjában és szabadítsa fel erődet, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, újra magadra találj és megtapasztalhasd mind azt, amit a teremtő neked szánt.
Érezd, hogy tested egyre könnyebbé, felszabadultabbá válik.

Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat
Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Tapasztald meg és válj eggyé Mihály Arkangyal fényével és szeretetével.
Melegséget, feltétel nélküli szeretetet és csodálatos, fényeket tapasztalhatsz, ha kinyílsz felé teljes szívvel és lélekkel. Most pedig mielőtt elköszönnél Mihály arkangyaltól, kérj tőle egy ajándékot, ami segít téged a további utadon, a haladásban, amit bármikor használhatsz, annak érdekében, hogy felvedd vele újra a kapcsolatot.

Lassan búcsúzz el Mihály arkangyaltól, köszönd meg a segítségét, szeretetét, energiáját. Légy hálás minden tapasztalásért, amit átéltél.

Óra járásával ellentétes irányban old fel a kört.

Forrás, részben: angyalforras.hu

Javította: Aureion

Képek forrásai: 1,2,3