Pegazus mágia,  Pegazusblog,  Pegazusok

Miért lehet szükséged egy pegazusra?

Sokan vannak, akik jelezték, hogy kérnek egy pegazust, hogy megsegítse őket. A kérdésre, miszerint miért is lehet szükségünk pegazusra, többféle választ adhatunk.

Mert egyensúlyra tanítanak

Érezted már úgy az utad során, hogy elesel, vagy akár elszédülsz? Azt, hogy elveszíted az egyensúlyod? Egyedül nincs kapaszkodód, nincs védőháló. Nincs irányítás, nincs visszajelzés, nincs útmutatás, s nincs, akitől választ kapnál. Szóval úgy érezheted, egyedül vagy és kibillentél az egyensúlyodból.

Egy pegazus hátán mindezt helyrehozhatod. A pegazusod megtanít az egyensúlyra és nem engedi, hogy leess a nyergéből.

Mert nem cipelhetsz minden terhet egyedül

Előbb-utóbb mindenki megtanulja, hogy ne vegye magára mások terheit. Éppen elég a saját bajod, igaz? Ám ha már az is sok, a pegazusod segít cipelni. Erős a háta, elbírja, és szívesen segít ebben is. Akkor képessé válsz végre rá, hogy sorra megszabadulj a terhektől, hiszen többé nem a cipekedésre fordítod az erőd, hanem a megoldásra.

Mert jó, ha valaki úgy segít az utadon, hogy ezzel nem tér le a sajátjáról

Valóban egyedül vagy? Nincs körülötted senki, nincs társ a poros úton, csend van csupán, hideg magány mindenfelé? Szabad-e másokat magunkhoz kötni, hogy enyhítsék a magányunkat, miközben ezzel akár le is téríthetjük őket a saját útjukról?

Ha nincs földi segítség, kérd az égit. Kérd azt az erőt, mely láthatatlanul sürög-forog körülöttünk, bennünk, rajtunk és általunk. Oly finom energia ez, melyre fizikai szemed nemigen vethet bátor pillantást.

Az angyalok elkísérnek, a pegazusok viszont el is visznek egy darabon. Égi lovak, ám képesek üzenetet közvetíteni, tanítanak, segítenek. Az angyali segítőd a megtapasztalás útján kommunikál veled, a pegazusod eljuttat és átvisz ezeken a tapasztalásokon. Az ő lába tapodja a sarat, nem a tiéd. Te már tocsogtál benne eleget, igaz?

Pegazusnak lenni részben olyan, mint angyalnak lenni: feladat, nem „nagy öröm”, nem kiváltság. A pegazus lét, éppen úgy, mint az angyali: szolgálat, az emberek szolgálatára, de saját maga miatt teremtette az Ég. A pegazuslét sajátja, hogy e szolgálat lehet terhes, kötelező is, de mert a pegazusok erre lettek teremtve, számukra ez az életük része és célja. Az izmaidnak is megterhelő dolgozni, ám az izmaid és egész tested meghálálja, ha dolgoztatod őket.

A pegazusok is így vannak vele.