Unikornisok Üzenete Neked - 3 kártya
Angyali üzenet,  Pegazusblog

Mágikus egyszarvúak üzenete Neked!

Tudd meg, mit üzennek a mágikus egyszarvúak Neked!

Válassz egyet a három Unikornisok üzenete kártyából, hogy megtudd, mit üzennek Neked az angyalok az unikornisok által!

A válaszokat ma este tudjátok meg!

Az egyszarvúak a pegazusok rokonai – hasonlóképpen égi lovak, de máshonnan származnak és más a feladatuk.

Most a mágikus egyszarvúak, az unikornisok üzennek Neked!

A három lap jelentése a következő:

Mágikus egyszarvúak üzenete Neked!
Mágikus egyszarvúak üzenete Neked!

Bal

Nagyszülő

Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy nagyszülőd mélyen szeret téged. Különleges a kapcsolatod a nagyapáddal vagy nagyanyáddal (esetleg mindkettővel), s szeretetük a jelen pillanatban is segítségedre lesz. Történjen bármi, ez a kötelék soha nem szakadhat el. Mindig szeretni és segíteni fogjátok egymást, akkor is, ha elválaszt benneteket a távolság. Ennek az az oka, hogy a köztetek fennálló rendkívüli kapcsolat mindenüvé elkísér téged, s az égből is hat rád! Szereteted igen-igen boldoggá teszi nagyszülődet.

Büszke rád, és annak örülne, ha felfedeznéd rejtett képességeidet. Amennyiben szükséged van ennek a nagyszülődnek a segítségére, csak kérned kell! Teheted ezt úgy, hogy magadban fordulsz hozzá, levelet írsz neki, vagy beszélsz vele. Nagyszülőd minden lehetséges módon melléd áll majd, s támogatása talán hathatósabb is lesz, mint remélted.
Te magad úgy segíthetsz a legjobban nagyszülődön, ha boldog és egészséges vagy. Törődj hát magaddal, járj a helyes úton, hogy ő továbbra is büszke lehessen rád.

Közép

Egyszerűség

Ez a kártyalap arra int, hogy az utóbbi időben túlbonyolítottad az életed. Ideje visszavenni a lendületből, és arra koncentrálni, amiben biztos vagy. Mit akarsz igazából? Mi az, amit biztosan nem akarsz? Olyan alapkérdések ezek amelyeket megválaszolva később a nagyobb horderejűekkel is megbirkózhatsz.

Azért húztad ezt a lapot, mert tisztába kell tenned életed egy bizonyos területét: legyen az egy szoba, egy szekrény vagy egy zűrös kapcsolat. Miután lerendezted a dolgaidat, a gondolkozásod is letisztul majd, és jobban tudsz a lényegre figyelni. Egyúttal az életerőd is megnövekszik majd.
A kártyalap azt is üzeni, hogy talán túl sok energiát ölsz egyik tervedbe. Fontos, hogy csakis az alapokra koncentrálj, Törődj azzal, ami egyszerű, a bonyodalmak önmaguktól is eligazodnak.

Jobb

Csapatmunka

A kívánt helyzetet másokkal együtt tudod megteremteni. Legyél egy csapat tagja a lehető legjobb megoldás megtalálása érdekében. A csapatmunka azt jelenti, hogy mindenki egyenlő mértékben osztozik a feladatokon, de a közös örömökből is kiveszi a részét. Társaid érzéseire is oda kell figyelned, s végig szem előtt kell tartanod a csoport céljait.

Ez a kártya arra kér, hogy legyél jó csapatjátékos. Mindenekelőtt légy nyitott arra, hogy kikérd mások véleményét, és amikor próbálnak segíteni, ne zárkózz el előle! Nincs ebben semmi rossz. (Ne feledkezz meg a köszönetről sem.) Te is ajánld fel másoknak a segítségedet, legyen ez kölcsönös. Egy csapat mindig többet ér el, mint a magányos próbálkozó.

Mit érdemes tudni az unikornisokról?

Az unikornist, vagy más néven egyszarvút, a legendákból és mítoszokból ismerjük. Neve latinul unicornis, görögül μονόκερως monokerósz (uni/mono=egy, cornus/kerósz=szarv).

Amikor az unikornis szóba kerül, az emberek rögtön egy gyönyörű, fehér lóra gondolnak, amelynek homlokát hosszú, csavart szarv díszíti. Ez a legelterjedtebb kép róla, nem vitás. Azonban a középkorban még másképp látták.

A szarv a hatalom, az erő, Isten kardjának és a spirituális megtermékenyítésnek (Szűz Mária) a jelképe. Az ősi leírások az unikornist a következő tulajdonságokkal és képességekkel kapcsolják össze: ártatlanság, tisztaság, mágikus gyógyító erő, gyönyörű, méltóságteljes megjelenés, kecsesség, jóindulat.

Ha többet akarsz tudni az unikornisokról, klikk ide: unikornisok.

Mit érdemes tudni a pegazusokról?

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt előremozdító, feladatmegoldó energia.

Doreen Virtue Mágikus Unikornisok jóskártya

A Mágikus unikornisok jóskártyacsomag tanácsokkal lát el jelenlegi életviteleddel, jövőddel és spirituális utaddal kapcsolatosan. Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük.

Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjának egyes üzeneteit és képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ebben is rejlik ennek a jóskártyának a különleges ereje. Minden egyes lapon egy egyszarvút ábrázoló szépséges festmény és életigenlő üzenet található. A mellékelt kézikönyv könnyen érthető útmutatásaival lehetővé teszi, hogy megjósold a jövőt önmagadnak és másoknak.

(bookline.hu)