Unikornisok Üzenete Neked - 3 kártya
Angyali üzenet,  Pegazusblog

Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!

Tudd meg, mit üzennek a mágikus egyszarvúak Neked!

Válassz egyet a három Unikornisok üzenete kártyából, hogy azonnal megtudd, mit üzennek Neked az angyalok az unikornisok által!

Az egyszarvúak a pegazusok rokonai – hasonlóképpen égi lovak, de máshonnan származnak és más a feladatuk.

Most a mágikus egyszarvúak, az unikornisok üzennek Neked!

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a legszimpatikusabb!

Unikornisok Üzenete Neked - 3 kártya
Unikornisok Üzenete Neked – 3 kártya

Bal

Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!
Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!

Családtörténet

Járj utána családod történetének és a családi legendáknak!

Családod múltja ezerféleképpen hat rád. Ez a kártyalap arra kér, hogy tudj meg erről minél többet. Derítsd ki, melyik országból származnak szüleid és az ő rokonaik. Hogyan érkeztek jelenlegi tartózkodási helyükre? Milyen nyelven beszéltek? Mi volt a foglalkozásuk? Ezeknek a kérdéseknek – meg sok másnak – a tisztázása önmagad mélyebb megértéséhez is hozzásegít. Jobban érzed magad a bőrödben, ha tudod, miféle örökség birtokosa vagy. Ráadásul, ha többet megtudsz családtagjaidról, közelebb érzed majd magad hozzájuk.

Ez a kártyalap arról is hírt ad, hogy múltad épp e pillanatban van rád hatással. Arra kér, idézz fel mindent a korábbiakból, ami kapcsolatban áll jelenlegi körülményeiddel. Van-e például olyan múltbeli tapasztalatod, ami mélyen megsebzett? A kártyalap arra int, hogy meg kell tisztulnod ettől a visszahúzó energiától. Beszélj egy terapeutával, öntsd ki a szíved egy bizalmas barátnak, írd ki magadból, ami fáj, vagy kérd angyalaidat, hogy gyógyítsanak meg. Az is meglehet, hogy mélyen magadba temettél egykori sérelmet – vagy olyan régen volt, hogy el is felejtetted. Kérd meg belső valódat, hogy – kivált álmodban – idézze emlékezetedbe, amit tudnod szükséges.

Tartsd észben, hogy a jelen mindennél fontosabb, ne vesztegess ezért sok időt a család múltjának feltárására. Ugyanakkor ennek megismerése hozzásegít, hogy a jelen pillanatot is jobban kiélvezd. Faggasd ki hát családtagjaidat, és nézz magadba a múltat vizsgálva. Ugyanakkor a jelen élvezetének szentelj mégis több figyelmet.

Közép

Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!
Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!

Igazság

Igen, nem másról kérdezel, mint az igazságról.

Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy a Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy a  te ítéleted a helyes az adott helyzetben. Máris tisztában vagy az  igazsággal, még ha ez a tudás a szíved mélyén rejtőzik is. Szánj egy  pillanatot arra, hogy átérezd, mit üzen a tested a szóban forgó  kérdésben. Elég leállnod és figyelned, mert tested tudja, mi az igazság.

De angyalaid is megsúghatják ezt. Hunyd be a szemed, végy mély levegőt,  tégy fel magadban egy kérdést, majd figyeld, miféle szavak ötlenek a  tudatodba. Angyalaid mindig igazat szólnak, ám szeretettel és jóságosan,  akkor is, ha kellemetlen, amit közölnek (például olyan változtatásra  szólítanak fel, amire egyelőre nem érzed késznek magad).

Ez a kártyalap arra is kér, hogy az igazat mondd másoknak. Ha szerető  szavakkal szólsz, mint az angyalok, és szeretet vezérel tetteidben,  nincs mitől tartanod. Amennyiben félsz kimondani az igazságot, kérd  Mihály arkangyalt, hogy adjon hozzá erőt, és védjen meg a  következményektől. Ő segítségedre lesz a mindenki számára áldásos szavak  és tettek megválasztásában.

Jobb

Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!
Mágikus egyszarvúak hétfői üzenete Neked!

Nevetés

Nevess egy jót!

Az utóbbi időben túl komoly voltál, ezért egyre nőtt benned a feszültség. Ideje lazítani, és meglátni az adott helyzet nevetséges oldalát. Mindig van min nevetni. Gondolkozz el egy pillanatra: életed mely része olyan, akár egy film? Mi benne a mulatságos? A szeretetteljes nevetés gyógyhatása hatalmas.

Egy helyzet néha akkor rendeződik, ha távolságot tartunk tőle. Vegyél kezedbe egy vicces könyvet, vagy nézz meg egy vígjátékot a tévében. Jöjj össze a barátaiddal, és süssetek el néhány tréfát. Hisz olyan jólesik nevetni, kivált a szeretteinkkel.

Ez a kártyalap arra kér, hogy fedezd fel mindegyik helyzet mulatságos vonásait, és ne vedd túl komolyan az életet. A humor és a nevetés feloldja a feszültséget önmagadban és másokban. Történjék bármi, tanulj meg vidámnak maradni. A nevetés és a jókedv varázserejű, mert boldog eseményeket indít el.

Mit érdemes tudni az unikornisokról?

Az unikornist, vagy más néven egyszarvút, a legendákból és mítoszokból ismerjük. Neve latinul unicornis, görögül μονόκερως monokerósz (uni/mono=egy, cornus/kerósz=szarv).

Amikor az unikornis szóba kerül, az emberek rögtön egy gyönyörű, fehér lóra gondolnak, amelynek homlokát hosszú, csavart szarv díszíti. Ez a legelterjedtebb kép róla, nem vitás. Azonban a középkorban még másképp látták.

A szarv a hatalom, az erő, Isten kardjának és a spirituális megtermékenyítésnek (Szűz Mária) a jelképe. Az ősi leírások az unikornist a következő tulajdonságokkal és képességekkel kapcsolják össze: ártatlanság, tisztaság, mágikus gyógyító erő, gyönyörű, méltóságteljes megjelenés, kecsesség, jóindulat.

Ha többet akarsz tudni az unikornisokról, klikk ide: unikornisok.

Mit érdemes tudni a pegazusokról?

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt előremozdító, feladatmegoldó energia.

Doreen Virtue Mágikus Unikornisok jóskártya

A Mágikus unikornisok jóskártyacsomag tanácsokkal lát el jelenlegi életviteleddel, jövőddel és spirituális utaddal kapcsolatosan. Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük.

Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjának egyes üzeneteit és képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ebben is rejlik ennek a jóskártyának a különleges ereje. Minden egyes lapon egy egyszarvút ábrázoló szépséges festmény és életigenlő üzenet található. A mellékelt kézikönyv könnyen érthető útmutatásaival lehetővé teszi, hogy megjósold a jövőt önmagadnak és másoknak.

(bookline.hu)