Lelkiség és spiritualitás
Kártyalapok

Lelkiség és spiritualitás

Lelkiség és spiritualitás tölti ki hamarosan a napjaidat

A közeljövőben megtapasztalhatod a spiritualitás erejét, azt, ahogy színekkel és megnyugvással tölti meg a napjaidat. Egészen megmagyarázhatatlan, fantasztikus események történnek majd veled.

Csodákat tapasztalhatsz meg napi szinten.

Lelkiség és spiritualitás
Lelkiség és spiritualitás

A mindennapjaidat aktívan át fogja szőni a lelkiség, a hit, a spiritualitás. Olyan rejtett képességeid erősödhetnek fel, amelyekről még csak nem is álmodtál – vagy álmodtál, de nem hitted el.

Azt üzenik az angyalok, hogy ezen a héten létrejöhet az, amit álmaidban már szeretnél megvalósítani.

Csodálatos vagy: egy személyben nagy tudású bölcs, főpap/főpapnő, mágus/varázslónő és szép lélek! Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek.

Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen személyes és szakmai életedben több pozitív lehetőség jelenjen meg.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. Engedd el a mérgező energiákat a saját, múltbéli félelmeidből, mert imáid meghallgattattak.

Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a szándékaid megtörténnek.

Ahogy a régóta dédelgetett terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi lépésben ott az egész utazás. Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.