A legjobbat érdemled a pegazusod segítségével
Pegazus mágia,  Pegazusblog

A legjobbat érdemled és kapod a pegazusoddal – Keddi Pegazus Üzenet

A legjobbat érdemled – és a legjobbat is fogod kapni a pegazusod segítségével!

Az angyalok üzenete Neked a keddi napra a megérdemelt bőségről és sikerről szól. Az, hogy legyen a lehető legjobb Neked nem jelenti azt, hogy pontosan az valósul meg, amit szeretnél.

A legjobbat érdemled a pegazusod segítségével
A legjobbat érdemled a pegazusod segítségével

(Kép forrása)

Legyen a lehető legjobb neked értelme: ami jelenleg a legjobb, az valósuljon meg.

A pegazusok hátán éppen ezt valósíthatod meg. Az üzenet a munkáddal és párkapcsolatoddal függ össze és ott várható változás. Bízzál az égiek jeleiben és ők a legjobbat akarják neked és hogy bőségben élj általa. Ezért megerősödhet a jelenlegi helyzeted, vagy jobb lehetőség kopogtat.

Angyali segítségért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod elfogadni az angyalok útmutatását és a pegazusok segítségét, hogy elérhesd, amire vágysz igazából. Tudd, hogy Te is éppen úgy a legjobbat érdemled, mint mindenki más.

Az IstenNő abban segít, amiben segítséget kérsz

Az IstenNő mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérheted az univerzumból azzal, hogy tisztán és világosan elképzeled és meg is fogalmazod, ki is mondod azt, amit igazán akarsz.

Szeretettel és örömmel telten képzeld el, hogy a célod már beteljesült, és éld át azokat az érzelmeket, amiket valóban éreznél. Lásd, ahogy pegazusod nyergében ülve már túl vagytok a munka nehezén, már megérkeztetek.

Felejtsd el a hogyant, ha messzire terveznél. Mindig a következő lépésre figyelj!

A hogyan miatt felesleges aggódnod: az IstenNő végtelen teremtőképessége és áldása folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy részt vegyél a közös teremtésben.

A pegazusod éppen ebben fog segíteni. Nyugodtan bízd rá a munka nehezét. Bírni fogja.