Amit el akarnak hitetni veled. Te bedőlsz nekik?
Önismeret,  Pegazusblog

Kristályosodás, 5D, Emelkedés – avagy hogyan csinálnak Belőled bazári majmot

Egyre inkább terjed egy spiri átverés, amit Eseménynek/Emelkedésnek neveznek és arról beszélnek benne, hogy az 5D-t el fogja érni az emberiség, ahogy a szénatomjai lecserélődnek szilícium atomokra, mert a kristályos sejtszerkezet képes a legtisztábban felfogni a fényt, ezáltal igazi fényevővé válik mindenki.
 
Os-to-ba-ság!

Amikben tévednek – egy kisiskolás is megérti

1. Már most 5D-ben léteztek, legfeljebb nem érzékelitek. Ahogy spirituális utatokon haladtok előre, mind tisztábbá válik az érzékelésetek is, és megnyílnak olyan dimenziók, amik eddig láthatatlanok maradtak. Gondolj a radioaktivitásra. Mindig is jelen volt, de a legutóbbi időkig se nem tudtak róla, se érzékelni nem tudták.
Így néz ki például egy kocka 5D-ben:
5 dimenziós kocka
5 dimenziós kocka
Tudod, miért nem érzékeled, hogy már most 5D-ben vagy? Mert például olyanokat gondolsz, hogy mennyi mocsok van a világban. Vagy milyen gonoszak az emberek. Vagy mennyire rossz a pénz.
Az, aki így gondolkodik, egyszerűen képtelen arra, hogy kiemelje a fejét abból a negatív energiák alkotta posványból, amivel megtölti a saját életét. Ha a budiba dugod a fejed, ne csodálkozz, ha sz*rt látsz mindenütt.
 
2. Az, hogy magasabb vagy alacsonyabb a rezgésszám, semmit sem számít minőség és tisztaság szempontjából. A rezgésszám csak egy adott ciklus ismétlődési gyakoriságát jelenti adott időtávon. Például milyen gyorsan ver a szíved. Milyen sűrűn jönnek a hullámok a víz felszínén.
Szerinted a tenger még tengerebb lesz, ha magasabb a hullámok rezgésszáma – azaz erősebb a hullámzás? Vagy kevésbé lesz tenger a tenger, csak mert nyugodt a felszíne? Na ugye.
 
3. Az, hogy a növények sejtfala vagy egyes részei kristályos szerkezetűek, NEM azt jelenti, hogy kristályok, vagy kristályból állnak, pláne nem azt, hogy szilíciumból! Gondolkozzatok már! A gyémánt a legkeményebb, legtisztább kristály. És tisztán szénatomokból áll.
Növényi PS1 (Fotorendszer 1) kristályos szerkezete 
Növényi PS1 (Fotorendszer 1) kristályos szerkezete – de nem kristály! csak a mintázata kristály-szerű
A növényi sejtfal kristályos szerkezete csak a MINTÁZATÁT jelöli. Olyan a felépítése, mint a kristályoké. Nem kristály! Nem is kristályos. Csak minta szinten.
 
Ha nem érthető, akkor gondolj egy tigrismintás plüsstakaróra. Szerinted az tigrisbőrből van? Na ugye.
Ha ez szerinted valódi tigrisből készül, garantáltan átvertek :D
Ha ez szerinted valódi tigrisből készül, garantáltan átvertek 😀
 

Így csinálnak belőled bazári majmot

Sajnos megtörténik. Azzal, hogy félinformációkat magyaráznak félre, és elhitetik Veled, hogy érdemi munka nélkül, a tévét kapcsolgatva, automatikusan fejlődsz. Azzal, hogy elhitetik veled, folyamatosan csodás energiák érkeznek ÉS neked elég kettőt toppantanod, hogy egy hétvége alatt új képességeid jelenjenek meg.

Amit el akarnak hitetni veled. Te bedőlsz nekik?
Amit el akarnak hitetni veled. Te bedőlsz nekik?

Azzal, hogy elhitetik veled, szinte semmit sem kell tenned, csak várnod a csodát!

Van egy jó hírem. Ez nem működik

Miért jó hír? Mert a legnagyobb kiszúrás volna Veled, ha belerángatnának fentről valamibe, amire nem állsz készen. Simán belehalnál, vagy megnyomorodnál.

Mondok egy példát. Már több mint egy évszázada közismert a krízismenedzselésben, hogy a hosszú ideig éhező embereket TILOS jóllakatni a kiszabadulásuk, megmentésük után! Hiába akarnak azonnal sokat enni, ez a halálukat okozza: a gyomor annyira összeszűkül, hogy a hirtelen sok étel szétrepeszti, ők pedig kínok között halnak meg, mert a szétrepedt gyomorból kiömlő vér és gyomorsav végez velük.

Az éhezőket ezért fokozatosan, lassan, kímélő diétával táplálják, míg végül megerősödik annyira az emésztőrendszerük, hogy a nehezebb ételeket is elbírja.

A spirituális ösvényre lépő emberek többsége éhező – lassan és fokozatosan szükséges felerősödniük

Igen, Neked is, ha csak rövid ideje fedezted fel, hogy a világ több, mint anyag, és van magasabb valóság is. A fejlődésed fokozatos kell legyen, különben megborulsz. Tényleges elmebetegség és akár halál is várhat rád, ha túl hirtelen és túl sok minden zúdul rád.

Gondolod, hogy a mélytengeri búvárok is viccből emelkednek fokozatosan és lassan a felszínre?

Ugyanez a helyzet a spirituális ösvényeken járókkal: hiába akarnak gyorsan a csúcsra érni, felemelkedni, ha a testük és elméjük még nem áll erre készen. A megoldás egyszerű: folyamatos napi gyakorlás és önfejlesztés:

  • legalább napi 30 perc folyamatos, aktív testmozgás (akár már a séta is elegendő!)
  • sok folyadékbevitel (2-3 liter naponta, amibe bele kell számolni az elfogyasztott étel folyadékmennyiségét és levonni belőle a kávét. Aki sok, lédús növényt fogyaszt, annak napi egy-két liter víz is elég lehet)
  • meditáció naponta legalább 30 perc (elme lecsendesítő, stresszmentesítő meditáció)
  • energetikai tisztítás (erre is sok gyakorlat van)
  • energetikai védelem újrahúzása
  • bőséggyakorlatok (mert ideje végre bőségben élned!)

Ezek adják meg azt az alapot, amit Spirituális Alapfoknak nevezek.

A legfontosabb: használd az eszed! Bízz magadban és ne hagyd, hogy átverjenek. Ennél többet érsz 🙂