Számos jóskártya áll a Keresők rendelkezésére, hogy jobban megértsék önmagukat és helyzetüket a világban. Ezekből gyűjtöttünk össze párat.

Angyalkártyák, pegazuskártyák, unikorniskártyák

Üzenetek az angyalaidtól

A jóskártyák a jövendőmondás egyik legősibb eszközének számítanak, amelyek Isten és az angyalok üzeneteit közvetítik számunkra. Ezeket a kártyákat az isteni fényesség és szeretet energiája hatja át, így biztosak lehetünk jótékony és pozitív hatásunkban és üzeneteik pontosságában.

Minden egyes kártyát jó okkal, nem véletlenül húzunk ki. angyalaink és a spirituális vonzás törvényének jóvoltából a kihúzott lapok jelenlegi gondolatainkat és érzelmeinket tükrözik. És mivel a jövőnket jelenlegi gondolatainkkal és tetteinkkel teremtjük meg, ezért ezek a kártyák képesek arra, hogy megmondják a jövőnket.

A napi kártya kihúzásához kattints a képre!

Üzenetek az angyalaidtól
Üzenetek az angyalaidtól

Szerelem angyalai jóskártya

A Szerelem angyalai jóskártyák segítenek, hogy könnyen kapcsolatba lépj az angyalokkal, hogy megválaszolják a szerelmi életeddel kapcsolatos kérdéseket önmagad és mások számára. Mint minden jóskártya esetén, ezzel a paklival sem tudsz hibázni.

Az egyetemes energiatörvény, a “mágneses rezonancia” biztosítja, hogy a megfelelő kártya kerüljön a kezedbe – olyanok vagytok, mint egy tökéletesen összeillő zár és kulcs. A lapok tudatják, valójában mi van a szívedben (vagy bárki szívében, aki számára értelmezést végzel), és olyan lapot kapsz majd, amely vagy tökéletesen megválaszolja a kérdést… vagy legalábbis elég közel jár az igazsághoz ahhoz, hogy ismerd valódi jelentését a helyzeteddel kapcsolatban.

Ha nyitott marad a lelked és a szíved, akkor könnyebben vonzod a szerelmet, és könnyebben értelmezed a jóskártyákat is.

A napi kártya kihúzásához kattints a képre!

Szerelem angyalai jóskártya
Szerelem angyalai jóskártya

A nagy arkangyalkártyák

“Az arkangyalkártyák és a hozzájuk tartozó kézikönyv létrejötte során munkámat az arkangyalok vezették és inspirálták. Mind a 18 arkangyallal kapcsolatba léptem a nekik megfelelő kártya készítésekor. Különleges energia jelenlétét észleltem, belső hangokat hallottam, szimbólumok jelentek meg lelki szemem előtt, és bizonyos élethelyzetek minden figyelmemet magukra vonták, mivel nekem is szembe kellett néznem velük.

Ha erre visszatekintek, az arkangyalkártyák megalkotásával töltött év egy 18 fokú beavatásnak felelt meg, ami nem mindig volt könnyű, de mindvégig éreztem az arkangyalok szeretetteljes támogatását. Lelkileg, szellemileg és testileg is fejlődtem az út során, és letehettem a régi terheket. Gyógyulást, szeretetet és igazságot találva újra összekapcsolódhattam tökéletes önvalómmal.”

A napi kártya kihúzásához kattints a képre!

A nagy arkangyalkártyák
A nagy arkangyalkártyák