Jó úton haladsz pegazus üzenet
Pegazusblog

Jó úton haladsz! – Pegazus Üzenet

Jó úton haladsz!

Az Égiek azt üzenik, hogy most jó úton haladsz. Ha korábban már kérted a pegazusodat, akkor most a hátára ülve még gyors is lesz az előrejutásod.

Próbáld megérteni az élet működését

Ha átlátod az élet működését, megérted az összefüggéseket, akkor sokkal könnyebben elérheted a céljaidat és élheted azt az életet, amit valóban szeretnél. Olvass spirituális könyveket, fejleszd magad, járj tanfolyamokra. Az angyalok pedig segítenek a megértésben, jeleikkel mutatják, mikor merre haladj tovább.

Jó úton haladsz pegazus üzenet
Jó úton haladsz pegazus üzenet

(Kép forrása)

IstenNő, az angyalok, az Égiek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet

Az Égiek szeretnek, és ha kéred, mutatják számodra az utat. Emlékezz és tudd: nem vagy egyedül! Kérd a neked rendelt pegazust az Égiektől, hogy az ereje által gyorsabban és hatékonyabban oldd meg az életed feladatait. Kérd az IstenNőt, hogy segítsen!

Az Égiek segítségével a nehéznek tűnő helyzetek csodálatos módon megoldódnak. A félreértések megbocsátást nyernek. A hibákról megfeledkeznek.

Felesleges aggódnod a jövővel kapcsolatban

Arra buzdítanak, hogy ne aggódj a jövővel kapcsolatban, mivel az aggodalom a jelen helyzeteinek megoldásától veszi el a figyelmed és az energiád.

Attól felesleges tartanod, hogy a félelmeid beteljesülhetnek valami negatív módon. Senkit sem támadnak meg pókhordák, aki retteg a pókoktól. Nem esik békaeső annak a nyakába, aki fél a csúszómászóktól! A kórházak nincsenek tele hipochonderekkel, nem kell ejtőernyővel ugrania hirtelen a tériszonyosnak.

A félelem a megoldást akadályozza!

Ha túl sok aggodalom van benned, akkor a szó szoros értelmében képes meghiúsítani annak a boldog tervnek a megvalósulását, amelyet számodra tartogat az ég. A félelem gátol a problémamegoldásban, gyengíti az immunrendszert, felhalmozza a méreganyagokat. Azaz összességében ártalmas hosszú távon. De nem vonzza be a félelem tárgyát!

!! Kerüld azt, aki ilyesmivel riogat, hiszen elmélyíti, erősíti, nem pedig megszünteti a félelmet !!

A tavaszi napéjegyenlőséggel elindult a valódi Tavasz. Amint teheted, menj ki a természetbe, és kérd z Égieket, hogy segítsenek a Teremtés tökéletességének örülnöd. Örömöd megújítja a hitedet, és biztosítja a rád váró szerencsés kimenetelt. Emlékezz, az egész élet egy tanulási folyamat. Minden helyzetben lásd meg a lehetőséget, mert bölcsebb és erősebb lehetsz általa.

Amit meg kell tanulnod, azt többször is feladatként kapod

Ha néha úgy érzed, hogy sok a “tanulnivaló” és lecke, kérd angyalaid segítségét. Ők tanácsokat, útmutatást adnak. A pegazusod pedig elröpít a hátán, amerre irányítod.