Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít
Angyalmágia,  Pegazusblog

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Ha tiszta szívből könyörögsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy

Tudod, ki is vagy valójában? Úgy érzed, lassan teljesen elfelejted, ki is vagy valójában?

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala megmutatja a visszautat, hogy újra rálelj önmagadra.

Ha tiszta szívből fordulsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy. Valószínűleg annyira meg akartál felelni másoknak, hogy teljesen bebörtönözted valódi önmagad. Ithuriel, a valódi énünk angyala, megmutatja, hogy törd szét a rácsokat, amelyeket te magad állítottál, és miként örülj újra a szabadságodnak.

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít
Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Életed ösvénye olyan, mint egy tündöklő kristályhegy, tetején a lelki békét jelképező korona, amit csak önmagad egyesítésével érhetsz el.

A kristály oldalai ezerféle tehetségedet tükrözik vissza. Tégy egy bepillantást a tükörképekre, és gyönyörködj az előtted álló lehetőségekben, mert amikor rálelsz önmagadra, a szeretet erejével bármi lehetséges.

Ithuriel, a valódi énünk angyala

Ha úgy érzed, eltévedtél az önmegvalósítás ösvényén, fordulj bátran Ithurielhez. Így kérd Ithurielhez: „Ithuriel, Ithuriel, Ithuriel, hozd el nekem a szeretetedet és segíts, hogy újra ráleljek valódi önmagamra. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Addig végezd ezt a gyakorlatot, amíg azt nem érzed, hogy a dolgok változásnak indultak.

Ha szeretnél valódi önmagadra rátalálni, akkor jó, ha fejleszted a kommunikációs készségeidet is. Ambriel és Mihály, a Merkúr uralkodó angyalai megkönnyíthetik a kommunikációt és fejlesztik a társalgási készségeket.

Ha meg akarod találni a megfelelő szavakat

„Mihály, Mihály, Mihály, ahhoz, hogy ne bántsak meg senkit, meg kell találnom a megfelelő szavakat és a megfelelő pillanatot, hogy kimondjam őket. Légy ebben segítségemre. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha meg akarod élni a saját igazságodat

„Mihály, Mihály, Mihály, rájöttem, hogy mostanában hazugságban éltem, és ez boldogtalanná tesz. Legyél mellettem és vezess ki ebből a talmi világból, hogy ismét boldog lehessek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha nagyon változékony a hangulatod és belső nyugalamat akarsz

„Ambriel, Ambriel, Ambriel, tudom, hogy néha hisztis vagyok, és szeszélyes a szeretteimmel szemben. Szeretetteljes segítségedet kérem, hogy csillapítsa le érzelmeimet, hogy az emberek jobban érezzék magukat a társaságomban. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.

Ha szeretnél kevésbé befolyásolható lenni

„Ambriel, Ambriel, Ambriel, túlságosan is rugalmas vagyok másokkal szemben, és ez akadályozza a saját előrejutásomat. Segíts, hogy ez jobban egyensúlyba kerüljön a jövőben, szeretteim és a saját lelki üdvösségem érdekében. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

Forrás:  Angela McGerr: Az angyalok hatalma c. könyve

Képek: pixabay