Kihúztuk a Heti Pegazus Kártyát, amelynek üzenete: “Iramváltás – Váltsál iramot! Ha eddig lassan poroszkáltál, most vágtázz. Élj a most adódó lehetőségekkel”

Iramváltás Pegazus Kártya

 

Az Élet ritmusa folyamatosan változik. Néha lassabb, máskor gyorsabb a világ. Bizonyosan Te is megtapasztaltad, hogy vannak napok, amikor alig múlik az idő, máskor meg a hetek, hónapok is szélsebesen rohannak.

Az Égiek azt üzenik, hogy biztasd a pegazusodat iramváltásra! Engedd el magad annyira, hogy érzékeld, éppen milyen sebességfokozatra van szükséged, hogy a jelenben adódó lehetőségekkel élj – és válts iramot, ha szükséges!

Ez a kártya jelentésében kapcsolódik a múlt heti Pegazus Kártyához.

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt elrőemozdító, feladatmegoldó energia.