Pegazus mágia,  Pegazusblog,  Pegazusok

Eurus, a keleti szél arkpegazusa és a keleti szél pegazusai

Eurus, a keleti szél pegazusa illatos, meleg fuvallattal érkezik, amely csiklandozza az orrot és felpezsdíti a vért. Eurus-szal való találkozás olyan bizsergető érzést vált ki belőled, mint amikor valami újat tanulsz, vagy valamit megértesz. Reményt ígér, új kalandokat, izgalmas kezdeteket, és azt, hogy ha meglovagolod, akkor új életet tudsz kezdeni, vagy valami egészen új lehetőséggel élhetsz.


Eurus, és a hozzá tartozó pegazusok olyan emberekkel szeretnek együtt dolgozni, akiknek nagyszerű ötletei vannak és hajlandóak azokat megvalósítani. A kreativitást, az újítást, a merészséget kedvelik.

Kérd az Égieket, vagy Eurust hogy bocsássák rendelkezésedre a keleti szél egyik pegazusát, hogy segítsen a kommunikáció bármely fajtájában, beleértve a telefonhívásokat, e-mailek írását, fontos iratokat, szerződések előkészítését. A keleti szél pegazusainak akkor a leghatékonyabb a tevékenysége, amikor keletről fúj a szél.

Eurus (görögösen: Eurosz) Éósz és Asztraiosz gyermeke, a keleti szél istene a görög mitológiában. A másik három égtáj szeleinek testvére. Mint ahogyan bátyjainak, neki is voltak szárnyai, és ló formájában vágtattak végig a világon.

Eurosz volt az a szél, aki meleget és esőt hozott keletről, ezért gyakran egy felhő volt az attribútuma, amelyből eső hullott alá. Rómában Vulturnus volt a megfelelője.

Szólj hozzá