Elégedettség vagy boldogság? Nagyon nem mindegy!
Önismeret,  Pegazusblog

Elégedettség vagy boldogság? Nagyon nem mindegy!

Elképesztően sokan keverik az elégedettséget a boldogsággal.

Holott a boldogság nem jelent elégedettséget, az elégedettség pedig boldogságot!

Az elégedettséghez két dolog kell: alacsony igényszint és alacsony intelligenciaszint. Egy ostoba ember két fadarabbal is elégedett lehet, egy értelmesebb meg megkérdi: na, de ki tette zsebre az erdőt és a fűrészmalmot?

Elégedettség vagy boldogság? Nagyon nem mindegy!
Elégedettség vagy boldogság? Nagyon nem mindegy!
Mert addig meg lehet elégedni két pálcikával, amíg minden rendben, de ha beüt a krach és irány a kórház, nem mindegy, hogy megmentenek infarktus esetén, vagy belehalsz egy sima vakbélműtétbe is, mert CT-re sincs pénz.
 
(persze említhetem az oktatást, élelmiszereket, lakhatást, ruházkodást, kulturálódást is. Tényleg, mikor voltál utoljára színházban, operában, múzeumban?).
Boldogság az, amikor valaki úgy él, ahogy valóban élni akar, Önvalója Igaz Akarata szerint.

Tényleg ennyire egyszerű. Már csak annyi kell, hogy megtudod, miként akarsz valójában élni – és megvalósítod. Például angyalmágia vagy a pegazusok segítségével.

Az emberek nem azért boldogtalanok, mert mindig többet akarnak. Azért boldogtalanok, mert nem tudják, hogyan akarnak valójában élni és illúziókban hisznek, légvárakat építenek és délibábokat kergetnek ahelyett, hogy a saját Életfeladatukat teljesítenék be!

Tudtad, hogy most már androidos mobilon is eléred az aureion.hu-t? Telepítsd az alkalmazást innen: Aureion alkalmazás, hogy azonnal értesülj a legfrissebb angyali üzenetekről!