pegazus lélekfaj csillagnemzetség

Csillagnemzetségek és lélekfajok

Ahogy egyre több ember ébredt rá, hogy ő alapvetően, lényegét, Önvalóját, lelkét (vagy nevezzük, ahogy akarjuk) tekintve nem is ember, úgy vált egyre sürgetőbbé a csillagnemzetségek elméletének publikálása.

A magam részéről jobban szeretem a lélekfaj kifejezést, mert sokkal tisztábban adja vissza a lényeget, tehát azt, hogy az egyes lelkek ugyanúgy különböző “fajokba” tartoznak, ahogy például más fajba tartozik a tigris mint a delfin vagy mint a csimpánz vagy a gekkó.

Természetesen szó sincs semmiféle fajelméletről, rasszizmusról vagy értékítéletről! Az egyes lélekfajok saját céljaikban, spirituális útvonalukban, feladataikban térnek el egymástól.

angyal és unikornis
angyal és unikornis

(Kép forrása)

A csillagnemzetség kifejezés terjedt el jobban – a magam részéről sokáig nem tartottam helyesnek, hogy ilyen információk kikerüljenek a nagy nyilvánosság elé, ugyanis jelentős mértékben megnehezítették a valódi csillagnemzetségek céljainak beteljesítését az, hogy hirtelen minden figyelem feléjük irányult – köztük a romboló, ártó szándékú emberek figyelme is.

Honnan tudom, hogy ember vagyok, vagy éppen valami más?

Ha ez a kérdés felmerül benned, már élhetsz a gyanúval, hogy talán mégsem vagy ember. Ha úgy érzed, hogy a Föld nem az otthonod, vagy ha sosem értetted a többi embert, de más fajt szinte a testvérednek érzel, akkor jó eséllyel nem emberi lelked van.

Itt rögtön felhívnám a figyelmet egy réges régi tévedésre, amivel az ősmagyarok, az ázsiai népek és az egyiptomiak is tisztában voltak: az embernek, mint biológiai lénynek két lelke van, nem egy!

Az egyik lélek isteni szférából származik, része a szellemnek, és Önvalónak tekinthető. A másik lélek a földi síkhoz kapcsolódik azáltal, hogy az ember, mint biológiai lény lelke. Ezt a második lelket manapság energiatestnek/aether testnek szokták nevezni, ugyanakkor ténylegesen lélek. A feladata az, hogy az isteni származású, magasabbrendű lélek és szellem képes legyen kapcsolódni az anyagi testhez.

Ezen második lélek mindig emberi, de biológiai értelemben! Azaz bárhonnan is származol, van emberi részed. Ezért tudsz beszélni, járni, használni a kezed, stb.

Az Önvaló származása az identitás és az életfeladat miatt fontos

Természetesen más és több okot is lehet találni, miért fontos az valakinek, hogy megtudja, milyen lélekfajba, csillagnemzetségbe is tartozik. Ám a leggyakoribb okot ez a kettő jelenti: “ki/mi is vagyok valójában” és “miért vagyok a Földön”.

Megnyugtatlak, minden csillagnemzetségnek van egy közös feladata a Földön: az egyéni és csoportos fejlődés, tanulás. Tehát ha másra nem is jössz rá, ez már bőven kitölti az életeid sorát.

Emellett mindegyik lélekfaj rendelkezik legalább egy, kifejezetten arra a csillagnemzetségre érvényes feladattal. Nézzük most át három csillagnemzetség, az angyal, a pegazus és az unikornis főbb jellemvonásait!

A lélekfajok főbb vonásai és a csillagnemzetségek jellemzői

Fontos megjegyeznem, hogy a következő leírások nem a piacon elérhető Csillagnemzetségek c. könyvből származnak! Ezek saját kutatások, tapasztalások eredményei, immáron közel negyed évszázadra visszamenőleg.

Angyal-nemzetség: Közvetítés

Életed során fő célod a magasabb rendű, IstenNői Akaratot szolgálod és közvetíted. Van, aki kiáradó szeretettel, más keményebb módon, van, aki rengeteg kritikával, más lelkileg megtört emberek felemelésével. Lehet, hogy gyógyító pályára állsz, de akkor is elsősorban lélekgyógyász leszel. Fontosnak tartod, hogy konkrétan, egyértelműen és valóban segíts – még ha a csöpögős érzelmesség nyomokban sem található meg a segítségedben.  A közeledben az emberekben alapvetően a védelem, a biztonság érzése alakul ki más pozitív érzetekkel együtt.

angyal csillagnemzetség lélekfaj
angyal csillagnemzetség lélekfaj

(Kép forrása)

Unikornis-faj: Természet és bőség

Az egyszarvúak egyik legfőbb feladata a termékenység és bőség fenntartása a természetben. Akkor is így van, ha a Természet körülötte már emberi, épített környezet. Fontos számodra az életadás, az élet továbbadása, a kertészkedéstől az állatgondozáson át a gyermekvállalásig. Emellett szolgálatot is teljesítesz, tehát a munka, a hasznos, bőséggel és gyarapodással kecsegtető munka végzése ugyanilyen fontos. Nagy valószínűséggel olyan hivatást választasz, ahol valamiképpen bőséget, gazdagságot vihetsz mások életébe is. Egy unikornist nehéz megszelídíteni, ám lehetséges, de a rossz bánásmód elől megszökik.

Unikornis csillagnemzetség
Unikornis csillagnemzetség lélekfaj

(Kép forrása)

Pegazus-nemzetség: Előrehaladás

A pegazusok a dolgok előremozdításában jeleskednek, abban, hogy eljuttassák a megfelelő személyt, információt vagy eseményt a megfelelő helyre, vagy kimozdítsák a kátyúból a megrekedt dolgokat. A pegazusok ezért többnyire tanári, írói vagy problémamegoldó hivatást vállalnak, mert ezekben tudják kiteljesíteni önmagukat. A pegazus lelkek a földi, emberi életük során folyamatosan üzeneteket továbbít, embereket, csoportokat, tanításokat kapcsol össze, vagy juttat el embereket, csoportokat, tanításokat a megfelelő helyre, akár új kontinensre is. A pegazusok kifejezetten utálják a monoton, szellemi kihívástól mentes dolgokat, és legjobban a tengerparton, vagy erdős-dombos tájon érzik jól magukat, vagy hegyek tetején – bárhol, ahol a különböző világok találkoznak.

pegazus lélekfaj csillagnemzetség
pegazus lélekfaj csillagnemzetség

(Kép forrása)