Angyalmágia pegazus energia aureion.hu
Pegazusblog

Cselekedj a bőségért – Hétfői Pegazus Üzenet

Cselekedj a bőségért!

A bőségről szól az Égiek üzenete a hétfői napra

Az Égiek jeleikkel hívják fel a figyelmedet arra, hogy Rajtad is múlik, hogy bőségben élj! Ha kéred, elküldenek egy pegazust neked, hogy a nyergébe ülve gyorsabban és eredményesebben haladj, ám Neked is lépéseket kell tenned azért, hogy pénzügyileg megerősödj.

Hogyan indulj el az anyagi és szellemi bőség felé?

Kezdésnek gondold át, vagy írd le a terveidet, amiket mindenképpen el akarsz érni. Nézz utána és írd le, hogy mennyibe kerülne megvalósítanod a legkönnyebben elérhetőt. Ezek után kérd az IstenNőt és az Égieket, és parancsold meg a pegazusodnak, hogy segítsenek a terved megvalósításában!

Angyalmágia pegazus energia aureion.hu
Angyalmágia pegazus energia aureion.hu

(Kép forrása)

Most segítséget kapsz az anyagi bőség útján járni és pénzügyileg megerősödni az angyalok segítségével

Az angyalok csodálatos megerősítő üzenetet küldtek ma Neked. Tudd, hogy a legjobbat, valódi bőséget érdemelsz, ezért ne elégedj meg az átlagossal, amikor eljuthatsz egészen a csillagokig! A sportolók sem a célig futnak, hanem azon túl tekintenek. Bármit is akarsz elérni, mindig annál többre törekedj.

Ha valóban el akarod elérni az álmaidat, akkor ehhez kapsz segítséget a pegazus energia formájában

Bízz belső tudásodban, és ne késlekedj aszerint cselekedni. Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és belső bölcsességed már megadta a keresett választ. Élj a tudással és bízz benne!

Az Égiek segítségével, a pegazusod által végre a tettek mezejére léphetsz.