Barátság és Szövetség
Kártyalapok

Barátság és Szövetség

Szövetségesekre és barátokra lelhetsz a közeljövőben

Számíts arra, hogy új barátokra, szövetségesekre találhatsz a közeljövőben, esetleg meghívnak egy hozzád hasonló érdeklődésű emberekből álló körbe.

Otthonosan és biztonságban érezheted közöttük magad.

Olyan emberekre találhatsz, akikre jóban-rosszban számíthatsz, még ha korábban ezt sosem gondoltad volna róluk.

Barátság és Szövetség
Barátság és Szövetség

Támogatni fognak Téged és segítenek majd a céljaid elérésben. Sok mindenre lehettek majd együtt képesek, ha Te képes vagy változni és megengedni a barátságok kialakulását.

Az Égiek azt üzenik, hogy most bekövetkezhet az, amit gondolatban már szeretnél megvalósítani.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre! Fohászkodj az IstenNőhöz, az angyalokhoz és kérj útmutatást, jeleket! Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen az életed változásai során biztonságban érezhesd Magad.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. Engedd el a mérgező energiákat a saját, múltbéli félelmeidből, mert pozitív gondolatokkal még gyorsabban találsz rá a megoldásra.

Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a céljaid megtörténnek.

Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi lépésben ott az egész utazás. Vedd figyelembe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.