Pegazus mágia

Az újhold ezoterikus jelentése

Az újhold a megújulás, az újjászületés, a kezdet égi időpontja. Szeléné-Luna, a Teremtő Istennő hold-személye világítja be ilyenkor az utat a Keresők számára.

Újholdkor az elindulás, megújulás, újjászületés a fő témák. Igazi változásokat, letisztulást hoz ez a nap. Az újhold erőteljesen támogat az újrakezdésben, a megújulásban és az elavult dolgok elengedésében is.

Mi az újhold szerepe az életünkben?

Érdemes Újhold napján megfontolnod, hogy mi az, amit többet, jobbat szeretnél, és mi az, amit már szeretnél elengedni, kitenni az életedből, mert újhold az egyben a megújulás ideje is!

Nagymértékben tőled függ, hogy képes vagy-e a pozitív lendületet megragadni. Több helyen találkozhatsz azzal, hogy az újholdat alapvetően a teremtés és manifesztáció legalkalmasabb holdidejének tekintik.

Az újhold jelentése. Mi az újhold spirituális és energetikai hatása és szerepe?
Az újhold jelentése. Mi az újhold spirituális és energetikai hatása és szerepe?

Az Újhold jelentése az asztronómiában, az asztrológiában és az Újhold ezoterikus jelentése

Mi az újhold a csillagászatban?

Újhold akkor következik be, amikor a Hold a Föld és a Nap közé kerül, és így a Hold árnyékban lévő oldala a Föld felé néz.

Telihold ellenkező feltételek esetén valósul meg, amikor a Hold a Földnek a Nappal ellentétes oldalán van, és így a Hold megvilágított oldala a Föld felé néz.

Mi az újhold jelentése az asztrológiában?

Az újholdak a havi holdciklus kezdeti szakaszát jelzik, így asztrológiailag az újrakezdés és az új törekvések energiájával vannak összehangolva.

Mivel az újholdak havonta egyszer következnek be, és egy ciklus kezdetét jelzik, úgy…

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódik