Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani

Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani

Az öt lépés csak ajánlott, nem kötelező vagy nem írja elő spirituális törvény – viszont megkönnyíti a dolgodat. Mindössze ezt a pár lépést kell betartanunk, hogy segítsük az angyalokat abban, hogy ők is segíthessenek nekünk.

1. Mindig az IstenNőtől kérjünk segítséget elsőként!

Az angyalok az IstenNő utasításait teljesítik. Képzeld el őket úgy, mint egy postást – ha levelet akarsz kapni, nem a postást kéred meg, hogy hozza már ki! Viszont amikor a küldemény megérkezik, megköszönheted a postásnak.

Minden kéréssel elsődlegesen az IstenNőhöz fordulj tehát – és utána tedd hozzá, hogy “és minden jóakaratú égi hatalom“.

Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani
Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani

2. Kérésed mindig teljes átéléssel fogalmazd meg

Az angyalok a Szabad Akarat törvénye miatt nem avatkozhatnak bele az emberek életébe a kifejezett engedélyünk nélkül. Az életveszély esetében csak az őrangyal avatkozik közbe és ő is akkor, ha még nem jött el az idő. Hogyan lehetséges akkor életveszély? Mert a valóság egy folyamatosan átalakulű, szövevényes, multidimenzionális világmindenség, ahol nincsen előre eldöntve a jövő!

Hogyan kérj bármit az IstenNőtől és az angyaloktól? Tiszta szívvel, teljesen rájuk összpontosítva, látva és érezve, hogy ott vannak veled. Pusztán rájuk gondolni éppen úgy kevés, mint ahogy nem készül el az ebéd sem, ha csak gondolsz rá.

3. Probléma helyett feladatot láss magad előtt

Ahhoz, hogy az IstenNő és az angyalok segíthessenek, mindenekelőtt lásd feladatként a problémát! Amíg problémaként kezeled, addig el akarod kerülni. Ahogy feladatként tekintesz rá, máris a megoldáson töprengsz.

Az Égiek pedig ugyanígy fognak hozzáállni. Miért? Mert a Te életed, a Te problémád/feladatod. Szabad akaratod van, tehát ők igazodnak ebben hozzád.

4. Higgy az Égi segítségben

Az IstenNő akarata az, hogy boldogok legyünk, azaz úgy éljünk, ahogy valóban élni akarunk! Ha eldöntöttük, hogy végre a saját utunkat járjuk, megadnak az Égiek minden segítséget. Ehhez viszont érdemes bízni bennük. Ha pegazust kérsz és kapsz, azt is csak akkor üld meg, ha biztos vagy a dolgodban.

5. Kövesd az Égi irányítást!

Az Égi segítség bármilyen formában megérkezhet, de sosem tartós a lehetőség, amit kínálnak. Vagy akkor élsz vele, vagy többet nem bukkan fel. Érdemes tehát követni az Égi irányítást, meglovagolni a pegazusodat, hogy minél hamrabb és eredményesebben érj célba.

Elvégre meg akarod oldani az életedben megjelenő feladatokat, igaz?