Áramló bőség

Áramló bőségben lesz részed a közeljövőben

A bőség időszaka jön el számodra, ha engeded áramlani a dolgokat. Tartsd szem előtt, hogy az áramlás kétirányú, akkor válik valóra igazán a bőség.

Meglehet, hogy fizetésemelést vagy egy jobban fizető, új állást találsz.

A nyereményekben azonban ne nagyon bízz. Gondold meg: ha lottózni vagy kaparós sorsjegyben reménykedni jobb üzlet lenne, mint szerencsejátékos céget vezetni, akkor volna még lottózó meg sorsjegy árusítás?

Áramló bőség
Áramló bőség

Az Égiek megoldják a bőség áramoltatását, bízd rájuk, Te azzal foglalkozz, hogy élj a felkínált lehetőségekkel.

Azt üzenik az angyalok, hogy hamarabb, mint gondolnád átélheted az, amit szíved szerint már régóta szeretnél megvalósítani.

Az őrangyalod most is Veled van és hall Téged. Használj pozitív megerősítéseket és imádkozz gyakran, hogy szellemed emelkedett maradjon. Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre!

Időbe telik a célok megvalósítása, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz.

Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a terveid manifesztálódnak. Ahogy a régóta dédelgetett terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona. Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.