Angyalmágia és az évszakok, hónapok és napok angyalai
Angyalmágia,  Pegazusblog

Angyalmágia és az évszakok, hónapok és napok angyalai

Az angyalmágiában segítségül hívhatjuk az adott évszak, hónap és nap angyalát is, hogy ezzel is erősebb legyen a kérésünk

Az angyalok a teremtés egy-egy aspektusáért felelnek, azt felügyelik, tehát logikus, hogy az évszakoknak, hónapoknak és napoknak is van angyala. A hetek angyalairól már korábban írtunk az angyalmágia témakörében. Az egyes évszakoknak van ugyan kiemelt pegazusa, de általában nem napokhoz rendelik ezeket az égi lovakat, habár léteznek az Időnek is pegazusai.

Évszakok angyalai az angyalmágiában

Angyalmágia és az évszakok, hónapok és napok angyalai
Angyalmágia és az évszakok, hónapok és napok angyalai

(kép forrása)

Tavasz

Március 21 -e körül van a tavaszi napéjegyenlőség. A tavasz megújulás, újjászületést, megfiatalodást, új ötletek megfogantatását, barátságokat, szerelmi egyesülést, szórakozást, alkotókedvet, kommunikációt hoz magával. A mágiát a gyógyításra, megtisztításra, a lelki élet dolgaira, a számlák kifizetésére, teremtésre, az energiáink megújítására, a termékenységre használhatjuk.

A tavasz és minden évszak kialakulásához szükséges energia uralkodó angyala: MILKIEL

SPUGLIGUEL a tavasz vezetője, a tavasz kezdetén mind kettőt hívjuk

Őrző angyalok:

 • AMATIEL,
 • CARACASSA,
 • CORE,
 • COMMISSOROS

Nyár

Június 21 -e körül van a nyári napforduló. A nyár a gyors növekedés, a mély szerelmi egyesülés, az erő és a világegyetem jólétének szétosztása. A mágiát az igaz szerelem megtalálására, védelemért, bátorságért, szépségért, fizikai-, lelki-, szellemi-, mágikus energiákét végezhetjük.

Fő angyala TUBIEL.

Napforduló főnöke: ORANIT (szemmel verés ellen is hívhatjuk)

Őrző angyalok:

 • GAVIEL,
 • TARIEL,
 • GARGATEL

Ősz

Szeptember 21 -e körül van az őszi napéjegyenlőség.. Az ősz az aratás és a beteljesülés időszaka, a dolgok befejezése és a téli időszak felkészítése. A mágiát a munkával kapcsolatos dolgok, a vagyontárgyak megszerzése, gyógyítás, tanulmányok, valaminek a lezárása, bőség megteremtése érdekében alkalmazhatjuk.

Vezető angyala: TORQUARET

őrző angyalok:

 • GUABAREL
 • TARQUAM.

Tél

December 21-e körül van a téli napforduló. Ez a pihenés az eredmények felmérésének az időszaka és hosszú távú tervek készítésének időszaka.
A mágiát a betegségek kiűzésére a test, lélek és szellem megújítására, meggyógyítására használhatjuk, valamint függőségek és negatív minták, rossz szokások elengedésére.

A vezetője ATTARIS.

Őrző angyalai:

 • AMABAEL,
 • CETARARI.

Tudtad, hogy most már androidos mobilon is eléred az aureion.hu-t? Telepítsd az alkalmazást innen: Aureion alkalmazás, hogy azonnal értesülj a legfrissebb angyali üzenetekről!

A hónapok angyalai

 1. Január-Gábriel, Kambiel,
 2. Február-Barchiel,
 3. Március-Machidiel, Malahidael (91 napon keresztül uralkodik és segíti a szerelmi kapcsolatokat)
 4. Április-Asmodel vagy Rafael,
 5. Május-Ambriel (gonosz erők elhárításában is segít)
 6. Június-Muriel,
 7. Július-Verchiel,
 8. Augusztus-Hamaliel és Mihael,
 9. Szeptember-Uriel vagy Zuriel,
 10. Október-Barbiel(segít kapcsolatba lépni halott őseiddel is),
 11. November- Advachiel,
 12. December- Anael-Haniel /Isten dicsősége/ az imákat, kéréseket felviszi az Istenhez, védelmez a gonosszal szemben)

 

A napok angyali összefüggései az angyalmágiában

Hétfő angyala

Hold uralma alá tartozik. Hétfőn az erők segítik a lelki élet dolgait, álmokat, női energiákat, egészséget, spirituális törekvések sikerét, párkapcsolatokat, házasságot, családi élet dolgait, vízzel kapcsolatos mágiákat, továbbá az álom fejtést, tudatos álmodást, látomásokat és a telepátiát. Továbbá ihlet, szuggesztív képességek, látomásos és segítő lelki energiák, rugalmasság, szeretet, alkotókészség, képzelőerő, családi boldogság.
Vezetője Gábriel társ angyalai Missabu, Arkan, Abuzaha.

Kedd angyala

Mars uralma alá tartozik. A keddi napon végzet mágikus munka segíti az üzleti életet, tanulmányok megkezdését, szexuális élet fellendítését, tűzzel kapcsolatos mágiákat, ellenségek megfékezése legyőzése függetlenség, erő, vágy, energia, elhatározás, önállóság, bátorság. Angyalai Camael, Samael, Satael, Amabiel, Hyniel.

Szerda angyala

Merkúr uralma alá tartozik. A szerdai mágiák leghatásosabbak a kommunikációban, gyors tevékenységekben, pl. versenyzésben, tulajdon gyarapítására, információszerzésre, jövendölésre, távolbalátásra, baráti kapcsolatok rendezésére. Alkalmazkodó képesség, lelki tevékenység, kifejezőkészség, egyidejű tevékenységek, gyors tanulás, találékonyság, éleselméjűség, ékesszólás, kézügyesség, tudatosság angyalai: Rafáel, Miel, Szeráfiel

Csütörtök angyala

Jupiter uralma alá tartozik. A csütörtöki napon végzet mágikus munka segíti a
sikert, becsvágyat, méltósságot, jólétet, ihletet, tiszteletet, derűlátást, önbizalmat, becsületességet, pénzügyeket, önismeretet, egészség megőrző varázslatokat, vágyok kielégítésére, hatalom kiterjesztésére, mágikus vagyonszerzés, barátságok megerősítése..
Angyalai: Sachiel, Zadkiel, Aszariel

Péntek angyala

Vénusz uralma alá tartozik A pénteki napon végzet mágikus munka segíti a szeretetet, szerelmet, érzékiséget, szelídséget, szépséget, barátságosságot, vonzerőt, kifinomultságot, figyelmességet, ihletet, alkotókészséget, kecses mozgást, jó kapcsolatok kialakítását, családi béke helyreállítását. Angyalai: Anael, Ariel, Uriel, Rahiel, Sachiel

Szombat angyala

Szaturnusz uralma alá tartozik. A szombati napon végzet mágikus munka segíti a
állandóságot, önfegyelmet, bölcsességet, takarékosságot, türelmet, kitartást, alázatot, őszinteséget, hagyományokat, józanságot, komolyságot, titkos tudás megszerzését, nyilvánossággal kapcsolatos dolgokat, jogi ügyeket, családi karma oldására, hiteleket, bírósági ügyeket, pénzügyeket, társas viszonyok pénzügyeit, idős emberekkel kapcsolatos dolgokat, negatívvitás elűzésére, megkötés rossz szokások megszüntetésére. Angyalai: Uriel, Kassziel, Machatan, Orifiel

Vasárnap angyala

Nap uralma alá tartozik. A vasárnapi napon végzet mágikus munka segíti a becsvágyat, önbizalmat, erőt, vezetést, elismerést, egyéniséget, nagylelkűséget, akaraterőt, hűséget, tisztességet, becsületet, pénzszerzést, vagyonnövelést, befolyásos emberek támogatásának megszerzését, szövetség létrehozását, ellenségeskedés megszüntetését, béke megteremtését, tisztánlátás képességének megszerzésére. Angyala: Michael

Forrás: angyalforras.hu. Bővítette: Aureion