Angyalmágia kezdőknek
Angyalmágia,  Pegazusblog

Angyalmágia kezdőknek

Az angyalmágia kétségkívül haladó mágikus ágazat, ugyanakkor valahogy ezt is elkezdődik. Az angyalmágiának is van alapja, alapvető gyakorlatai, szimbólumai, amiket bárki, Te is, megtanulhat.

A főbb színek jelentése röviden az angyalmágiában

Angyalmágia kezdőknek
Angyalmágia kezdőknek

(Kép forrása)

Az elsődleges színek angyali szimbolikája

 • Fehér – univerzális, mindenre jó, mindennel kombinálható. Tisztaság, letisztultság. Ha zavarodott vagy, nagyon célravezető lehet.
 • Lila – az első számú spirituális szín. A meditációt, a megvilágosodást, az ősök tiszteletét, az intuíciót, sőt az asztrális utazást is magában rejti.
 • Kék – az otthon védelme, a békesség, a nyugalom, és a gyógyulás energiáit felszabadító szín.
 • Zöld – Az egészség, siker, a karrier, a sors szinonimája. Mindig benne rejlik a “kezdet” a “megújulás” bizsergető energiája.
 • Sárga – szintén segít a gyógyításban, mert nagyon energetizáló, igazán pozitív töltetű szín. A kommunikációban is jól jöhet.
 • Narancssárga – Kicsit erőteljesebb, hiszen magában foglalja a vibráló pirost. Életerő, a vitalitás, a bátorság. Nagyon erős a vonzása, szinte bármire használható, amit szeretnénk bevonzani.
 • Vörös – Az abszolút energia, a tüzes szín. Nagyon férfias, szenvedélyes. Vigyázat, ha valaki túlzásba viszi, erős akár negatív indulatokat is kiválhat, mint a harag…
 • Rózsaszín – Nem más, mint a kötelékek megerősítése. Szeretet, barátság, jóindulat, szellem.
 • Barna – a termékeny anyaföld megtestesítője. Minden típusú mágiához jó alapot képez, mintha magot vetnél jó minőségű földbe.
 • Szürke – Bűvös, elbájoló, ködös szín. Puha, és körbefon, akár egy ölelés. Nem lebecsülendő. Fehérrel, lilával, feketével kombinálva nagyon erős!
 • Fekete – sokak által félreértelmezett szín, mert a közhiedelemben csak az ártó tevékenységekre használatos funkciója ismeretes. Pedig ez az ártó tevékenység lehet védelmező is. Visszaküldi a rosszat a feladónak. Segít elmélyülni, meditálni, elősegíti a látomásokat a jövendőmondást, és nagyon pihentető. Az éjszaka minden varázsát magában hordja.
Angyalmágia kezdőknek
Angyalmágia kezdőknek

(Kép forrása)

Elsődleges fémszínek az alapfokú angyalmágiában

 • Ezüst – Nagyon nőies, intuitív. A holddal is társítható, külön alkímiai szimbólumokkal. Türelem, megértés, segítségnyújtás, intuíció.
 • Arany – vonzódás, gazdagság, tobzódás.
 • Óarany – ősi erő, gazdagság, mindenféle Napközpontú mágia.
 • Réz – tudás, fejlődés, gyógyítás.

Levélírás az angyaloknak – alapfokú angyalmágikus technika

Hogyan tudsz kommunikálni az angyalokkal, ha nem hallod, és nem látod még őket? Miként mondd el nekik, amit szeretnél?

A legegyszerűbb kapcsolatfelvétel az ima, és a levél. Mindkettő lehet előre meghatározott, vagy spontán szöveg.

Ha levelet írsz, mindig könnyebben össze tudod szedni a gondolataidat, mint élőszóban. Gondolod végig nyugodtan, amit szeretnél kérni tőlük, vagy megosztani velük. Ezután írd le egy üres lapra, és égesd el egy lehetőleg fehér gyertya lángjában. Így az őrangyaloddal is társaloghatsz. Amennyiben konkrétan valamelyik arkangyalnak szeretnél címezni üzenetet, használhatsz olyan gyertyát is, aminek a színe hozzá köthető.

Például: Kérni szeretnél bátorságot, és kitartást, mert nagyon nehéz dolgok előtt állsz, és félsz, hogy letérsz a helyes ösvényről. Michael arkangyalt szemelted ki. Tehát választasz egy piros (esetleg arany díszes) gyertyát és ez pislákol majd melletted, miközben megírod leveled, azután pedig lángjánál lobbantod el a papírt. Természetesen mindig készíts oda egy hőálló kis tálat amiben elégetheted, és ne felejtsd el megköszönni sem, hogy segít neked. Ha úgy kellemesebb, halk zenét is hallgathatsz közben. Csak ügyelj rá, hogy ne terelje el a gondolataid.
Azután pedig csupán várnod kell, és figyelni. Ne csüggedj, ha nem kapsz azonnal választ, vagy jelet. Elvégre vannak dolgok, amihez idő kell.

Angyalmágia kezdőknek
Angyalmágia kezdőknek
(Kép forrása)

Természet és idézés az angyalmágiában

Hogy megidézzük az angyalokat, a legalkalmasabb a természetben való meditálás. Így kerülhetünk legközelebb önmagunkhoz és az IstenNőhöz. A természet mindig megújuló energiaáramlása nagyon jó alapot képezhet. Egy séta az erdőben, virágültetés, olvasgatás a kertben. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy meglátogatnak, és intuitív módon látnak el bennünket tanácsokkal. Ha mégsem bíznánk a “véletlenre” a dolgokat, invitáljuk meg őket közben.

Hívjuk név szerint azt az angyalt akivel szeretnénk beszélgetni, vagy csak tárjuk ki a szívünket, és kérjük meg az IstenNőt, hogy rendelje mellénk azt az angyalt, aki leginkább utat tud most mutatni.
Legyünk türelemmel, és hagyjuk nyitva az érzékeinket.

Ha attól tartunk, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben negatív energia célpontjává is válhatunk, vizualizáljunk magunk köré, egy védőburkot, amin át nem érhet el hozzánk. A formája teljesen mindegy, lehet egy fehér vagy színes fénygömb, egy pajzs, tűz-, víz elem, vagy bármi más amit tetszetősnek ítélünk, csak arra figyeljünk, hogy teljesen körülöleljen bennünket, és hogy ne zárjuk ki vele égi látogatóinkat.

A hála fontossága és iránya

A segítséget mindig érdemes megköszönni, elsődlegesen az IstenNőnek, aki az angyalok felett (is)) rendelkezik, majd az angyaloknak. Végezetül pedig mutasd ki a háládat – azzal, hogy helyesen cselekszel.