Angyalkapu nap: 06.06.
Angyalmágia,  Pegazusblog

Angyalkapu nyílik, készülj fel! 06.06.

06.06. az Angyalkapu Napja, amikor különleges, három napon át tartó dimenziókapu nyílik a mennyei szférák és az anyagi sík között.

Az angyalok segítségével a június 6. és 9. közötti három napos időszak (hatodika hajnaltól kilencedike estig) különleges erőhatásokkal bír mindannyiunk számára.

Angyalkapu nap: 06.06.
Angyalkapu nap: 06.06.

(Kép forrása)

Mit jelent számunkra az Angyalkapu?

Bár az angyalok bármikor és bárhol utazhatnak a létsíkok között (bizonyos megkötésekkel, amik a haladó angyaltan és mágia témakörébe tartozik), az Angyalkapu olyan, mint egy szupersztráda: minden sokkal intenzívebb, hatékonyabb és gyorsabb.

Ilyenkor sokkal több pegazussal is lehet találkozni, hiszen az égi lovaknak ilyenkor akad a legtöbb dolguk.

Ez a három napos, pontosabban két teljes és két félnapos időszak az intenzitása miatt nem fenntartható tovább. Használjuk tehát jól és okosan fel!

Az angyali üzenetek folytatódnak az Angyalkapu napján is

Természetesen az angyalok és a pegazusok ugyanúgy végzik a feladatukat. Az Égi Üzenetek nem lesznek ritkábbak, sőt éppen hogy sokkal több megerősítésre számíthatnak azok, akiknek nyitva a szíve és a szeme.

2017.06.09.: Tízmilliószoros nap. Készüljünk fel rá az Angyalkapu napon!

2017.06.09. extrakülönleges angyali nap lesz, hiszen ekkor ér véget az Angyalkapu nap, Tízmilliószoros nap lesz és még Telihold is egyszerre. Mondhatni, 201 fordulópontjának számít majd.

Érdemes  tehát egy három napos Angyalmágia rituálét végezni:

Az első napon, napnyugta után tegyünk három fehér gyertyát háromszög alakban az angyaloltárunkra, írjuk fel egy fehér papírra szokás szerint azt, amiben az Égiek segítségét kérjük, hálaadással egyetemben, illetve azt is írjuk le, mit teszünk onnantól másként, hogy megadták a segítséget. Ez a papír, az angyali levél kerüljön a háromszög közepébe. Gyújtsuk meg a gyertyákat és kérjük ima keretében az Égieket, hogy teljesítsék. A gyertyákat addig égessük, amíg jónak látjuk, viszont ki kell tartaniuk a harmadik napig, tehát gyertyától függően 5-20 perc legyen.

A második napon, napnyugta után ismét írjunk egy kérést a papírra és egy hálaadást is. Lehetőleg azt is fogalmazzuk meg, mit fogunk másként csinálni, ha megkapjuk a segítséget. Gyújtsuk meg ismét a gyertyákat és kérjük ima keretében az Égieket, hogy teljesítsék a kéréseinket és mondjuk el azt is, mit teszünk cserébe. A gyertyákat ismét addig égessük, amíg jónak látjuk, viszont ki kell tartaniuk a harmadik napig, tehát gyertyától függően 5-20 perc legyen.

A harmadik napon egy harmadik kérés, harmadik hálaadás és harmadik változtatás kerüljön a papírra. Gyújtsuk meg ismét a gyertyákat és kérjük ima keretében az Égieket, hogy teljesítsék a három kérésünket és mondjuk el azt is, mit teszünk cserébe. A gyertyákat ismét addig égessük, amíg jónak látjuk.