A Találkozások Törvénye így szól:

“Azzal találkozunk, akivel dolgunk van. Azért találkozunk, hogy kölcsönösen segítsük egymást. Akkor találkozunk, amikor ennek eljött az ideje. Azzal, Azért és Akkor, Akivel, Amiért és Amikor a legalkalmasabb.”

Van, aki azt mondja: passzívan figyelem a világot, kiüresítem magam és hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek. Elengedem magam körül az embereket, kívül tartom magam.

Igen, megteheted. A spirituális utazásod ebben a szakaszában minden bizonnyal erre a tapasztalásra van szükséged.

Aztán amikor már eluntad az ücsörgést, és végre kezdeni is akarsz magaddal valamit, jusson eszedbe: senkivel sem találkozol, akivel nincs dolgod! Mindegy, hogy Gondviselésnek, sorsnak, karmának vagy egyszerűen az egyéni döntések következményeinek nevezed, a lényeg ugyanaz marad:

Csak azzal találkozol, akivel dolgod van. Lehet, csupán annyi, hogy felismerd, a legjobb amit tehetsz, hogy nem szólsz közbe. Ám minden találkozás információt hordoz, ami téged segít, vagy amivel te segítesz másokat.

A pegazusod is akkor érkezik, amikor szükséged van rá!

A Találkozások Törvénye tehát azt mondja ki, hogy

Minden találkozás által kölcsönösen segítitek egymást. Azzal, Azért és Akkor, Akivel, Amiért és Amikor a legalkalmasabb.

Hidd el, ha nincs dolgotok egymással, még csak hírből se hallasz felőle! Ha valamit nem kell megtapasztalj, akkor bármit teszel, el fogod kerülni. Ha nem alkalmas az idő, akkor mindig közbe fog jönni valami tőled független esemény.

Szóval ha találkozol valakivel, mindig tedd fel a kérdést magadnak:

Miért vele, milyen okból és miért most találkoztok?