A Hölgy
Kártyalapok

A Hölgy

A Hölgy lapját húztad, ami azt jelzi, hogy méltóság és szeretet vesz körbe

Őszinte szeretettel és megbecsüléssel fognak körbevenni. Olyanok vannak jelen és kerülnek majd közel hozzád, akik őszintén szeretnek és megbecsülnek téged. Támogatnak, és építhetsz rájuk.

Számíts arra, hogy embereken kívül mások is megjelennek

Például kutyák. De maguk az angyalok is aktívan jelen lesznek az életedben, hogy boldogságot, bőséget és megbecsülést biztosítsanak számodra. Azt üzenik az angyalok, hogy most megtörténhet az, amit szíved szerint már régóta meg akarsz valósítani.

A Hölgy
A Hölgy

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Kövesd tovább jelenlegi utadat, mert az nagyon messzire visz Téged. Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen megtisztulnod bizonyos alsóbb rendű energiáktól. Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Pozitív gondolataid és vágyaidnak köszönhetően megjelenik életedben a gazdagság.

Engedj el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál, mert az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Teljességében éld át minden percét annak az időszaknak, amíg a céljaid realizálódnak.

Ahogy a terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Az angyalok az IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.